Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EPL 23/24 H:36 | Arsenal 3-0 Bournemouth | MS | 4 Mayıs | beIN Sports 3
Can Bey'in Ms 2 Ve 1,5 Üst Kuponlarında yattığını görünce zararı belki karşılar diye Maç tahmini vereyim dedim Ben bahsi bıraktım demişsem bırakmışımdır
Can Bey'in Ms 2 Ve 1,5 Üst Kuponlarında yattığını görünce zararı belki karşılar diye Maç tahmini vereyim dedim Ben bahsi bıraktım demişsem bırakmışımdır
2/1 de o dediğine geliyo ama inşallah takılırsınız diyecem de Wolverhampton Lig'de rahatladıktan sonra eski hücumları yok onun için de full savunma yapıyolar onda eksik oyuncuları var kaç haftadır yav Sizin takılacağınız Maç başka
2/1 de o dediğine geliyo ama inşallah takılırsınız diyecem de Wolverhampton Lig'de rahatladıktan sonra eski hücumları yok onun için de full savunma yapıyolar onda eksik oyuncuları var kaç haftadır yav Sizin takılacağınız Maç başka
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.