Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç'ın Konu'su açılmış sen de böyle 1 tahmin yapmışsın Manchester United kazanabilir bence bu Maç'ı yavManchester City’nin nefes alacağı maç olacak.
4-1
Maç'ın Konu'su açılmış sen de böyle 1 tahmin yapmışsın Manchester United kazanabilir bence bu Maç'ı yav![]()
Maç'ın Konu'su açılmış sen de böyle 1 tahmin yapmışsın Manchester United kazanabilir bence bu Maç'ı yav![]()
Fb'nin hakemlerlerle beraber Maç'ı yenmesini mi izleyeyimFener basaksehir maçi varken bunu izlemek mi puh derim kanks![]()
tiyatro yerine maç izleyeceğizabi keşke dün olsaydi bu mac
fb maci ile cakisiyor
70 haftadır kaybeden takım nasıl eşek United’ın 8 puan üstünde şaşırdım kaldımMaç için hazırız biz temsili yav
![]()
Bırak adamı kanks 2 haftadır attılar yazamıyo ya delleniyo yavtiyatro yerine maç izleyeceğiz
Ulan o kadar domalmaya konuşabiliyo musun70 haftadır kaybeden takım nasıl eşek United’ın 8 puan üstünde şaşırdım kaldım![]()
Pep kendini tırmalıyor olm sen neye fanatiklik yapıyorsun şu an mesela70 haftadır kaybeden takım nasıl eşek United’ın 8 puan üstünde şaşırdım kaldım![]()