- 6 Eylül 2014
- 83.209
- 56.784
- 4.283
Oyunu sogutuyorlar. Bizim ligi izliyom sanki.Her yerde bir şeylerden şikayet ediyorsun yeter ulan yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu sogutuyorlar. Bizim ligi izliyom sanki.Her yerde bir şeylerden şikayet ediyorsun yeter ulan yeter
Keşke herkes senin kadar futboldan anlasa şu forumda Baris kardesim11 kişi defans yapıp yere yatıyor citynin fedaileri
son zamanlarda agresifliğin üstünde postlarda ama gurme futbol yorumların var Sayın War Peace11 kişi defans yapıp yere yatıyor citynin fedaileri
Sana katılıyorum ağabey uykumuz geldiOyunu sogutuyorlar. Bizim ligi izliyom sanki.
Helal olsun senin kadar doğruları söyleyebilen bir tane daha adam yok11 kişi defans yapıp yere yatıyor citynin fedaileri
İsme bak ulanHelal olsun senin kadar doğruları söyleyebilen bir tane daha adam yok
Senin ismine nolduHelal olsun senin kadar doğruları söyleyebilen bir tane daha adam yok
Bu ney lan.Helal olsun senin kadar doğruları söyleyebilen bir tane daha adam yok
Arjantinli essege gol atin artık.
Klonlamışlar seni resmen , ben senden başkasını tanımam, bende şaşırdımBu ney lan.
Geç oldu artık. İyi kanatlar bulursak belki. Kerem ziyeche kalırsak yandık bizSen arteta olsan yönetime "BAY'ı yarın getirin" der miydin ?
Teklifte para + partey sunar mıydın ?
tam Arsenal futbol gurmesi sorusu - net yorumlayacağını düşünüyorum