EPL 24/25 H:2 | Manchester City 4-1 Ipswich | MS | 24 Ağustos | beIN Sports 3

bunada p6 verebilirmiş aslında - ucuz biraz ama

Adamlar o kadar mobil oynuyor ki özellikle merkezdeki oyunculardan kim nerde oynuyor anlamak güç gerçekten
heriflerde diziliş 3-2-4-1 :D

o 3-2 kısmı total 5 kişi ortasahaya gelmeden basıp alıyor sürekli topu işte. 5 lü defansı ortasahada yapıyor herifler.

Real Madrid ve Arsenal çözebilmişti geçen sezon biraz o kafayı.

Bu pozisyonlara neden penaltı çıkmıyor birisi anlatabilir mi? Benim gözümde net penaltı bu müdahale.

Bu pozisyonlara neden penaltı çıkmıyor birisi anlatabilir mi? Benim gözümde net penaltı bu müdahale.
ipswich'in premier lig markasına katkısı 1000'de 1 diye. gri pozisyon diye geçiştirirler de city'nin penaltı da bundan çok daha siyah-beyaz değildi. adaletsizlik her yerde var, bunlarınki biraz daha süslenmiş işte.

heriflerde diziliş 3-2-4-1 :D

o 3-2 kısmı total 5 kişi ortasahaya gelmeden basıp alıyor sürekli topu işte. 5 lü defansı ortasahada yapıyor herifler.

Real Madrid ve Arsenal çözebilmişti geçen sezon biraz o kafayı.
Realin çokta çözebildigi sayılmaz oyun olarak daha iyiydi city o maçlarda özellikle de etihad taki maç

Haaland hat trick yapar
İlkayı 65-70 gibi oyuna alır bi tribün efekti alır pep

Bayi niye satıyoruz yav. Biz neetcez. Kereme mi kalacağız buna katlanamam
EPL sempatizanlık üzerine konuşuyorz şu an laubali şekilde - bizle alakalı dğeil

Henry yüzünden arsenal hastasıydım - Drogba sayesinde Chelsea tutum - Agüero citye geldi Cityli oldum - Bay kime giderse o tarafa kayarım.

Ftubolcular belirliyor EPL de kime sempatik bakacağımı kısacası.

ikinci yarı 1.5 ü lazım.

kovacic sakatlandı - kimle adımız kolpalandıysa bir bir sakatlanıyor

ilkay girer - bakalım oda bağ mağ koparacak mı

adamların yedeklerinde yaım şampiyon kadro var

ilkay - grillish - ake - walker - stones - foden...

daha rodri geri gelcek.

Geri
Üst Alt