Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.771
- 4.758
Evet. Özellikle dünkü tottenham maçı griydi resmenTR yayınından izleyenler... Sizde de soluk değil mi renkler aşırı derecede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Özellikle dünkü tottenham maçı griydi resmenTR yayınından izleyenler... Sizde de soluk değil mi renkler aşırı derecede?
Puding@Can Erden tatlı ne önerirsin üstad hafif
TR yayınından izleyenler... Sizde de soluk değil mi renkler aşırı derecede?
Dunden beri ayni serzenisteyim.Evet. Özellikle dünkü tottenham maçı griydi resmen
Alternatif kameralarda hafif yeşil duruyor topçular. Ben tvde sorun var sanıyordum değilmiş demek.Dunden beri ayni serzenisteyim.
aston newcastle macinda bir anligina 1 filtreleri var o bozuldu, adam gibi renk geldi. Hemen duzeldi ama.
Filtre kullaniyorlar niyeyse, abarti derecede
Bende baya takildim, tv ayarina girdim fln duzeltmedi. Bazi maclarda baya agir mat gri/mavi bir "tint" uyguluyorlar niyeyse. Dun baya forma renkleri birbirine giriyordu bende, hakem belli olmuyordu vs.Alternatif kameralarda hafif yeşil duruyor topçular. Ben tvde sorun var sanıyordum değilmiş demek.
Evet. Özellikle dünkü tottenham maçı griydi resmen
Dunden beri ayni serzenisteyim.
aston newcastle macinda bir anligina 1 filtreleri var o bozuldu, adam gibi renk geldi. Hemen duzeldi ama.
Filtre kullaniyorlar niyeyse, abarti derecede
Tablette cam gibi izlerdim , TOD yuksek kaliteye donmuyor bir turlu tablette ve renk olayida olunca keyif vermiyor hic. İkinci yarida golge olan tarafa gidince cime bakiyorum sag alt kosede 3 4 kere renk degistiriyorekran koyu gri bu ne yav
İngiliz reji filtre uyguluyorekran koyu gri bu ne yav