- 31 Ağustos 2021
- 53.776
- 39.210
- 2.228
Cildiracagimiz bilinmeyen 3 isimden biri onana degil deyin bana. Hayata kusebilirimAltay yaktı ManU’yu. 1 puanı haketmişlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cildiracagimiz bilinmeyen 3 isimden biri onana degil deyin bana. Hayata kusebilirimAltay yaktı ManU’yu. 1 puanı haketmişlerdi
Bana kalsa gelme ihtimali yok derim, yönetiminde alacağını sanmıyorum ama @Murat Durmaz gibi ManUsporlular kitlemeye çalışıyorCildiracagimiz bilinmeyen 3 isimden biri onana degil deyin bana. Hayata kusebilirim
Arsenal dusmani herif. Ölümüz yeterArsenali beğenmedim manu fena değildi
Yenik durumda iken bile kendi sahasinda bekleyen hocanin hic mi sucu yok?Altay yaktı ManU’yu. 1 puanı haketmişlerdi
gözlerimiz bozulacakSpiker Tugay Kosova imis. Muratin akrabasi mi acaba. İyi mac anlatiyor bu herif
Rezillik su ya. Hic boyle isler yoktu, ne alaka anlamadim.gözlerimiz bozulacak
![]()
![]()
Bundan önceki karnesi belli ManU’nun. Arsenal’e karşı tek farkla yenilgide temkinli gitmeleri o kadar anormal değil. 0-0 götürseler Cunha-Mbeumo hattı geniş alanlarda farklı şeyler sunabilirdi gibi geldi, ana planda oydu belli ki. Altay hatasıyla buna imkan tanımadı benceYenik durumda iken bile kendi sahasinda bekleyen hocanin hic mi sucu yok?
PL Pazarlarken bizim taraflar için Hollywood filmleri gibi Middle East filtresi attı herhalde.Rezillik su ya. Hic boyle isler yoktu, ne alaka anlamadim.
Neden böyle bende TV eskidi galiba diyordumgözlerimiz bozulacak
![]()
![]()
Altay golu yediginde daha 15 dk olmamisti. Bundsn onceki karnesi diyorsun da bu daha sezonun acilis maci ve evinde oynuyorsun. Koskoca ManU'sun yaw. Haddimizi bilerek oynadik desin bari mactan sonra. Portekizli hocalarin tamami korkak.Bundan önceki karnesi belli ManU’nun. Arsenal’e karşı tek farkla yenilgide temkinli gitmeleri o kadar anormal değil. 0-0 götürseler Cunha-Mbeumo hattı geniş alanlarda farklı şeyler sunabilirdi gibi geldi, ana planda oydu belli ki. Altay hatasıyla buna imkan tanımadı bence
Bundan önceki karnesi belli ManU’nun. Arsenal’e karşı tek farkla yenilgide temkinli gitmeleri o kadar anormal değil. 0-0 götürseler Cunha-Mbeumo hattı geniş alanlarda farklı şeyler sunabilirdi gibi geldi, ana planda oydu belli ki. Altay hatasıyla buna imkan tanımadı bence
Hasan git yabancı spor kaynaklarından haber kovalasana ulanPL Pazarlarken bizim taraflar için Hollywood filmleri gibi Middle East filtresi attı herhalde.
Bu Maç'ta iyiydik ama genel olarak bakarsak ilk haftadan en iyi futbolu sevmesem de Liverpool oynuyo.İşleyen taktiği devam ettiriyolar.Şampiyonluğun büyük favorisi onlar ama bizim de toparlamamız gerekiyo ilerleyen yıllarda şampiyon olmamız için..Osi’yi alınca transferi saldım yaw, her türlü ligde koyarız. Arada denk gelirsem anca atıyorum. Şu modda takılıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 299242
ama bu ManU’nun hali ne olacak yaw.
Haklısın hocam da ManU geçen senenin 15. si. Koskoca ManU’sun demek bilmem kaç senedir şampiyon olamayan fenerlilerin fener büyüklüğü şöyle böyle demesi gibiAltay golu yediginde daha 15 dk olmamisti. Bundsn onceki karnesi diyorsun da bu daha sezonun acilis maci ve evinde oynuyorsun. Koskoca ManU'sun yaw. Haddimizi bilerek oynadik desin bari mactan sonra. Portekizli hocalarin tamami korkak.