Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ana avrat küfürUlan şerefsiz Aston gidip topçulara domalırsa ana avrat küfür show izlersin.
??? Excuse me???? Kurucumuz Ali Sami Yen Galatasaray Spor Klubunu kurarken ne demisti? "Amacimiz İngiliz takımları gibi toplu oynamak, bir renk ve isimde birleşmek ve en önemlisi Türk olmayan takımları yenmek".Bizi ne alakadar ediyo bu maç
Eyvah eyvah, öğrenme için izlensin canım ona bişey dediğimiz yok, futbol keyfi için de izlensin amenna.??? Excuse me???? Kurucumuz Ali Sami Yen Galatasaray Spor Klubunu kurarken ne demisti? "Amacimiz İngiliz takımları gibi toplu oynamak, bir renk ve isimde birleşmek ve en önemlisi Türk olmayan takımları yenmek".
Biz de onun direktifleri dogrultusunda bakiyoruz, ogrenmeye calisiyoruz, fitbol nedir, ne degildir. Bu kadar mi uzaksin tarihimize yaw?![]()
Eyvah eyvah, öğrenme için izlensin canım ona bişey dediğimiz yok, futbol keyfi için de izlensin amenna.
Ben gül gibi galatasarayım dururken yeni sevgili peşinde koşanlara kızıyorum. Arsenalliler, liverpoollular, barçacılar, madridciler vs. saire.
Benim kitabımda ikinci takımım, üçüncü takımım, sekizinci takımım gibi şeylere yer yok. Galatasaray'dan gayrı sempati duyduğum tek bir takım dahi yok, olanlara bişey diyemiycem arifim
![]()
Her seyi anlamak zorunda degilsinYeni çıktı gençler birbirleriyle dalga geçiyorlar nasıl yendik sizi ama diyor biri diğerine, akşam maç da yoktu ama bunlar hangi maçtan bahsediyorlar acaba diye merak edip sorduğumda city liverpoolu yenmiş de biri sitiliymiş öbürü livırpullu, ne iş gençler diyorum, ikinci takımım abi diyor. Nerden çıktı bu ikinci takım üçüncü takım diyorum, biz de öyle abi aslında beştaşlıyım fenerliyim diyorlar, hadi diyorum bu çocuklar asıl tuttukları yerel takımları ile başarı yaşayamadıkları için globala açılıp başka takımlarda tatmin arıyorlar herhalde diyorum mazur görüyorum, ama aynı şekilde olan bir başkasının da galatasaraylı olduğunu öğrendiğimde tepem atıveriyor, sana ne oluyor be oğlum diyorum, ortamlarda moda bu abi diyor, sanırım daha havalı oluyor...
Bende bir karşılığı olmasa da kendi şehirlerinin takımlarına gönül veren kişileri, sempati duyanları, şehrinin takımını tutanları anlayabilirim, netice olarak bu arkadaşlar oralı oranın sakini ama, bu globale açılmış arkadaşları anlayamıyorum.
sivasda yasayip galatasarayli olmak gibi birsey.Yeni çıktı gençler birbirleriyle dalga geçiyorlar nasıl yendik sizi ama diyor biri diğerine, akşam maç da yoktu ama bunlar hangi maçtan bahsediyorlar acaba diye merak edip sorduğumda city liverpoolu yenmiş de biri sitiliymiş öbürü livırpullu, ne iş gençler diyorum, ikinci takımım abi diyor. Nerden çıktı bu ikinci takım üçüncü takım diyorum, biz de öyle abi aslında beştaşlıyım fenerliyim diyorlar, hadi diyorum bu çocuklar asıl tuttukları yerel takımları ile başarı yaşayamadıkları için globala açılıp başka takımlarda tatmin arıyorlar herhalde diyorum mazur görüyorum, ama aynı şekilde olan bir başkasının da galatasaraylı olduğunu öğrendiğimde tepem atıveriyor, sana ne oluyor be oğlum diyorum, ortamlarda moda bu abi diyor, sanırım daha havalı oluyor...
Bende bir karşılığı olmasa da kendi şehirlerinin takımlarına gönül veren kişileri, sempati duyanları, şehrinin takımını tutanları anlayabilirim, netice olarak bu arkadaşlar oralı oranın sakini ama, bu globale açılmış arkadaşları anlayamıyorum.
Her seyi anlamak zorunda degilsin
Tam öyle değil de seni mi kıracam öyle olsunsivasda yasayip galatasarayli olmak gibi birsey.