- 18 Mayıs 2011
- 22.118
- 12.022
- 1.873
Yıkılmasın yav liverpool yensin ligi düşünsüler... Bir sınavi hafta için umutları olsun... cl ye vermesinler kendilerini...1-1 bitecek liverpool yıkılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıkılmasın yav liverpool yensin ligi düşünsüler... Bir sınavi hafta için umutları olsun... cl ye vermesinler kendilerini...1-1 bitecek liverpool yıkılacak
YokSakatlanan var mı lpoolda
Yok ya beni yanlış anladın kaleciye kadar prese basmaya gerek yok. 3. Bölgede pasla yapmalarına izin vermeden oynamak lazım. Singo hızıyla götürür bir şekilde.Apoyu deplasmanda geniş alanda bırakmamayı dusundum
Singo defans mi oynayacak orta saha miYok ya beni yanlış anladın kaleciye kadar prese basmaya gerek yok. 3. Bölgede pasla yapmalarına izin vermeden oynamak lazım. Singo hızıyla götürür bir şekilde.
Valla en cekindigim herifCody sıkıntı bizim maçta
bizim maç için dedim üstadYıkılmasın yav liverpool yensin ligi düşünsüler... Bir sınavi hafta için umutları olsun... cl ye vermesinler kendilerini...
Lemina stoper singo os çok aptalca olurSingo defans mi oynayacak orta saha mi
Tam terside aptalca olabilirLemina stoper singo os çok aptalca olur
Stoperde güven vermese de muhtemelen singo olacak orda yapacak bişey yok
Sözleşmesi bitiyor onlar vermicek biz alcazvan dijki bok verirler bu arada , 2027de gelir belki
Yapacak bişey var mıTam terside aptalca olabilir
2027de bitiyorSözleşmesi bitiyor onlar vermicek biz alcaz
2027 de alırız o zaman2027de bitiyor

Lemina orda oynadı o daha dengeli bence.Yapacak bişey var mı
Öyle bişey yapsan ve sıçsan kimseye derdini anlatamazsınLemina orda oynadı o daha dengeli bence.
Bizim en büyük sorunumuz orta saha gobegi