EPL 25/26 H:30 | Liverpool 1-1 Tottenham | MS | 15 Mart | beIN Sports 3

Haydi lan şu liverpool un fişini çekmek bize nasip olsun

Olabilecek en iyi sonuç oldu. Anfield da moraller düştü. Kel kovulma stresi yaşayacak.

Juventus da Como macinda sahada yoktu bizim macta terminator gibiydiler.Bu maclara aldanmadan kendi planimizi uygulamamiz lazim.Liverpool on alan presine karsi zayif oldugunu bizim macta gosterdi.Ayni zamanda golu dusunmeliyiz rakibin oyununu kabul ettirmesine izin vermeden denge goturmeyi dusunmeliyiz.

Juventus da Como macinda sahada yoktu bizim macta terminator gibiydiler.Bu maclara aldanmadan kendi planimizi uygulamamiz lazim.Liverpool on alan presine karsi zayif oldugunu bizim macta gosterdi.Ayni zamanda golu dusunmeliyiz rakibin oyununu kabul ettirmesine izin vermeden denge goturmeyi dusunmeliyiz.

Aynısını yazacaktım.

Juventus bizden önce iç saha maçını 0-2 kaybetti bildiğin köy takımı gibi oynadılar. Bizim maçta bir aydır et yememiş aslan sürüsü gibi çıktılar sahaya. Rakibi küçümsersek öperler.

Aynısını yazacaktım.

Juventus bizden önce iç saha maçını 0-2 kaybetti bildiğin köy takımı gibi oynadılar. Bizim maçta bir aydır et yememiş aslan sürüsü gibi çıktılar sahaya. Rakibi küçümsersek öperler.
Liverpool u küçümseyecek seviyede değiliz henüz ya :asd:

Slot kovulacak Liverpool dağıldı falan filan dersek dağılan biz oluruz gibi.

Biz diyelim de futbolcular prime Liverpool’la oynayacakmış gibi hazırlansın.
Bu maçı çok ölçü almak doğru olmaz. Adamlar düşük tempo alırız gibi bi düşünceye girmişler alamadılar hiçbir şey ifade etmez

Sansimiz var mi Sanchezsiz

Ulan bir gol gitti bir de stoper gitti yalandan ilk maçta.

Şimdi bunu düşününce nasıl ordan çıkarız pek ihtimal veremiyorum maalesef. Tekme tokat maç oynıcaklar. Duran top karambol falan faul olsa bile iptal etmezler golü. İşimiz sadece saha içi değil maalesef.

Aynı tottenham ın oynadığı gibi oynamamız lazım.

1000050214.webp

Liverpool zu AVL?

Fener 3uncu olmasi lazim...haciosmanoglu nu dinleriz biraz daha

Geri
Üst Alt