Onur DEDEOĞLU
Aslan Üye
- 23 Kasım 2008
- 7.636
- 991
- 1.878
Elemanlar hakikaten şiir gibi futbol oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utd toparlanmasa bir tık daha kolaydı ama zorlaştı, mevcut yönetim ikna edemez zaten bir umut işte.valla bruno da onun kadar zordur renktaş

Ondan ziyade zaten ayrılmak istese avrupadaki top kulüpleri geçtim araplar hem 70-80 bons hem kendisine 30-40 maaş anında verirlerutd toparlanmasa bir tık daha kolaydı ama zorlaştı, mevcut yönetim ikna edemez zaten bir umut işte.
araplar vermesine verir de, artık o seviye oyuncular o liglere gitmeyebilir bence skenderbei abi. savaş gündemi ciddi bir gündem.Ondan ziyade zaten ayrılmak istese avrupadaki top kulüpleri geçtim araplar hem 70-80 bons hem kendisine 30-40 maaş anında verirler
o zaman city,barça,real,chelsea,psg falan hepsi kapıda yatar zaten veli abi.Pl'nin güncel en iyi 2-3 oyuncusundan biridir çok olası bir iş değil maalesefaraplar vermesine verir de, artık o seviye oyuncular o liglere gitmeyebilir bence skenderbei abi. savaş gündemi ciddi bir gündem.
Çerki bize gelse şuan morutan kıvamında takılıyoducherki bala göte geliyordu bir ara alamadık.
orası öyle canım. ben sadece oyuncuların savaş gündemi sebebiyle artık o coğrafyayı tercih etme durumunun değişebileceğini belirtmek istedim.o zaman zaten city,barça,real,chelsea falan hepsi kapıda yatar zaten veli abi.Pl'nin güncel en iyi 2-3 oyuncusundan biridir çok olası bir iş değil maalesef
valla para her türlü baskın geliyo ya sanmıyorum pek umurlarında olacağını bize bir şey olmaz diye gider onlarorası öyle canım. ben sadece oyuncuların savaş gündemi sebebiyle artık o coğrafyayı tercih etme durumunun değişebileceğini belirtmek istedim.