EPL 25/26 H:36 | West Ham United 0-1 Arsenal | MS | 10 Mayıs | beIN Sports 3

Arsenal'i oldum olası sevmem. Ayrıca şu an siyonist köpeklerin güdümdeki bir klüp en son 22 yıllık malzemecisini filistine destek twiti attı diye işten çıkardılar. Karşılarındaki Guardiolanın duruşu karakteri belli tabii ki nefret edeceğiz bunlardan ne yapacağız başka? Oynadıkları top desen top değil 5 tane adamı rakip kalecinin etrafına dizip kornerden gol atmayı güzelleyecek halimiz yok.

İki stoperle Rice dışında elit topçusu yok Arsenal'in büyük iş yapıyor Arteta.

1000053991.webp

Arsenal bile sampiyon olacak fb’de hala tık yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ne çok arsenal düşmanı varmış burda.
Acikcasi bende anlamiyorum da cokta onemsemiyorum. Faul degil diyen kafayi yemis de olmali adam kolunu Rayanin yuzune vuruyor faul yok diyo, Arsenal bunu hep yapiyor diyo. Arsenal bunu Aston Villaya karsi yapti bir kere top oyundayken Gabrielin kolu Martineze gelmisti ki Gabriel o topa vurup gol atmisti, yani topu oynamisti. Ben White bu kucuk oyunlarin ustasi ama top oynandiginda hep birakiyor kaleciyi fark burda zaten.

Neyse insanlara laf anlatacak degilim cokta umrumdaydi acikcasi. Ha daha once bu tip goller Arsenale verilmedi mi? Verildi. Newcastle bir sanirim digeride Aston Villaya karsiydi.

Hakyiyensenalim şampiyon mu olmuş *

Arsenal'i oldum olası sevmem. Ayrıca şu an siyonist köpeklerin güdümdeki bir klüp en son 22 yıllık malzemecisini filistine destek twiti attı diye işten çıkardılar. Karşılarındaki Guardiolanın duruşu karakteri belli tabii ki nefret edeceğiz bunlardan ne yapacağız başka? Oynadıkları top desen top değil 5 tane adamı rakip kalecinin etrafına dizip kornerden gol atmayı güzelleyecek halimiz yok.
Bunu St. Pauli bile yapti dalga mi geciyorsun sen ya
Sionist klub ayrica Tottenhamdir, Arsenal degildir.

Geri
Üst Alt