- 16 Haziran 2010
- 203.036
- 154.848
- 6.838
Ofsayt olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devirdiginde gerideydilerO nasıl kırmızı karttı. Yanında savunma oyuncuları yok muydu kalecinin
Ama manulu topu yana doğru dürttükten sonra soldaki chelsea'li yetişebilirdi. Fazla fark yoktuDevirdiginde gerideydiler
Kaleciyi yok sayinca iki stoper de gerisindeydi, kirmizi dogru karar bu durumda.Ama manulu topu yana doğru dürttükten sonra soldaki chelsea'li yetişebilirdi. Fazla fark yoktu
Bilemiyorum. Forvet daha ondeydi. Bana gore dogru karar. Topun nereye gittigi onemli sankiAma manulu topu yana doğru dürttükten sonra soldaki chelsea'li yetişebilirdi. Fazla fark yoktu
Kırmızı olabilir de mesela kaleci o faulü yapmasa geriden hızla gelen chelsea'li yetişirdi bence manulu topu dürttükten sonra. Emin olamadımKaleciyi yok sayinca iki stoper de gerisindeydi, kirmizi dogru karar bu durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 303630
Sag ayagi bozuyorNasil ofsayt degil bu ya. Ust tarafi komple önde görunuyor fernandesin
Yok yav adam cok hizli orada kaleye 20 metre kalmis zaten, yetismeleri imkansiz o kisa mesafedeKırmızı olabilir de mesela kaleci o hamleyi yapmasa geriden hızla gelen chelsea'li yetişirdi bence manulu topu dürttükten sonra. Emin olamadım