Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.503
- 36.098
- 3.638
Salah'ta kontratı aldıktan sonra biraz düşüşte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salah arkasında ki bekle iyi oynayan bir herif trent ile baya bi uyumlulardı. Şimdi ne pong, ne de bradley ile o kadar etkili olmamasi normal.Salah'ta kontratı aldıktan sonra biraz düşüşte.
Yakinda uzucu haberi aliriz gibi maalesefbruce willise hakaret yahu bu muşmula suratlı herifle benzeştirmek
boyun devrilsinliverpol 10 kişi newcasla ezildiğinden beri tırt bi ekip hüwyetinde

Oguzhanin soyisminden ne bekliyonUlan şesko top oyna biraz davar
Altayda garip bir bahtsızlik var bu arada fbli olmasının verdiği cenabetlik olabilir.Bu kaleciye top gelmiyor doğru düzgün 2 maçtır izliyorum herif kaleci mi onu bile cozebilecegim bir sekans olmadı daha.Altay varken dakika başı net pozisyon veriyorlardıaltay'ı şutlayınca manu kendine gelmeye başlamış
Aksine baya iyi bir defans. Manchester'da değil de başka bir yerde olsa bu kadar sürünmezdi.Bu maguair denen herif hala oynuyor mu. Mancesterinın necibi bu
maçı izlemedim ama 4 isabetli şut gelmiş altay olsa heralde 2 tane yemiştiAltayda garip bir bahtsızlik var bu arada fbli olmasının verdiği cenabetlik olabilir.Bu kaleciye top gelmiyor doğru düzgün 2 maçtır izliyorum herif kaleci mi onu bile cozebilecegim bir sekans olmadı daha.Altay varken dakika başı net pozisyon veriyorlardı