GSCimbom
EPL 26/27 H:4 | Manchester United 0-1 Manchester City | MS | 13 Eylül | beIN Sports 3
Alper Altun

EPL 26/27 H:4 | Manchester United 0-1 Manchester City | MS | 13 Eylül | beIN Sports 3 Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
81
Okunma
981
Sayfa
4/5
enzo bu pozisyonda pasif ofsayt değilse bu iş kural kitabından tamamen kalkmış olmalı. ben öyle bişey duymadım, o yüzden ingilizlerin sadece kendi liglerini ilgi çekici kılmak için ufak bi arttan uydurma olarak değerlendirdim.

Anlayan varsa izah edebilir mi
Hemen yukarida yazdim ama goruntu ile teyit ediyorum, cizgiyi cok ciddiye alma yani suan paint ile cektim ama Man Utdli oyuncu ofsayti bozuyor

17 numaralari oyuncu da topa dokunmadigi icin gol karari verdi, iste orada pasif aktif olayi var tabi o ayri

1789318439221.webp

Hemen yukarida yazdim ama goruntu ile teyit ediyorum, cizgiyi cok ciddiye alma yani suan paint ile cektim ama Man Utdli oyuncu ofsayti bozuyor

17 numaralari oyuncu da topa dokunmadigi icin gol karari verdi, iste orada pasif aktif olayi var tabi o ayri

Ekli dosyayı görüntüle 335264

O kismi anladim da suna nasil pasif ofsayt dedi o kisim akil almaz ..Lisandronun onune geciyor enzo topu goremiyor herif

Enzo dokunamıyor ama orada olması savunmayı nasıl etkilemiyor topa hamlesi de var, bence çok tartışmalı bir karar.

Geri