epstein dosyaları

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Jeffrey Epstein dosyaları:

• Yayın: Ocak 2026 sonunda ABD Adalet Bakanlığı, Epstein Files Transparency Act kapsamında son büyük partiyi yayımladı → 3+ milyon sayfa belge, 180.000 fotoğraf, 2.000 video (toplam ~3.5 milyon sayfa bu partide; genel toplam 6 milyona yakın).

• İçerik: Uçuş kayıtları (Lolita Express), e-postalar, adres defterleri, hapishane raporları, Epstein’ın ölümü detayları, Maxwell soruşturması, tanık ifadeleri.

• Bağlantılı isimler (çoğu suç unsuru taşımıyor, sadece sosyal/iş teması): Donald Trump (binlerce mention), Bill Clinton, Elon Musk, Bill Gates, Prens Andrew, Larry Summers, Peter Mandelson, Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit, bazı senatörler ve Hollywood/iş dünyası figürleri.

• Önemli noktalar:

• Gizli kamera/şantaj iddiaları var ama kesin kanıt sınırlı.

• Mağdur isimleri büyük oranda karartılmış (redacted).

• Resmi “müşteri listesi” veya yeni kovuşturma için yeterli delil yok → DOJ: “Prosecutable bir şey çıkmadı.”

• Ağır sansür ve eksik yayınlar nedeniyle örtbas tartışmaları sürüyor.

• Sonuç: Epstein’ın suç ağı ve elit bağlantıları detaylı görünüyor ama “her şeyi açıklayan bomba” liste hâlâ yok. Yayınlar tamamlandı, komplo teorileri devam ediyor.

Gerçekten kan dondurucu olaylar

Norveç velihaht prensin karısı ile de e-mailleşmeleri yayınlandı.

E maillerde karı resmen flört ediyor bu herifle yav. Muhtemelen de boynuzlamış velihahtı.

Ben bu sapıklıkların ardında az ya da çok dini motivasyon olduğunu da düşünüyorum (çocuk kurban etmek vs). O kısmı tabii görünür hale gelmesin diye uğraşacaklar ama mevcut dünya düzeninde Yahudilerin bütün pisliklerin arkasında tek tek çıkmaya başlamasının sadece maddi veya siyasi bir nüfuzla güç elde etmekten ibaret olduğuna ve bu gücü kendi hastalıklı emelleri için kullanmadıklarına inanmıyorum.

Yaşadıkları muhitte (New York'taydı sanırım) yer altında kilometrelerce tüneller kazıp abuk subuk işler çeviren ve kimsenin ardını sorgulayamadığı, bu herifler bunu neden yapmışlar diye soru bile soramadığı bir dünya bu.

Ben bu sapıklıkların ardında az ya da çok dini motivasyon olduğunu da düşünüyorum (çocuk kurban etmek vs). O kısmı tabii görünür hale gelmesin diye uğraşacaklar ama mevcut dünya düzeninde Yahudilerin bütün pisliklerin arkasında tek tek çıkmaya başlamasının sadece maddi veya siyasi bir nüfuzla güç elde etmekten ibaret olduğuna ve bu gücü kendi hastalıklı emelleri için kullanmadıklarına inanmıyorum.

Yaşadıkları muhitte (New York'taydı sanırım) yer altında kilometrelerce tüneller kazıp abuk subuk işler çeviren ve kimsenin ardını sorgulayamadığı, bu herifler bunu neden yapmışlar diye soru bile soramadığı bir dünya bu.
Yahudi mahudi , ben bunların insan olduğundan şüpheliyim, insan kılığında aramızda gezen ifritler

Bunlar Baal'a tapiyor, talmud'da kotulugun seytanina tapiyorlar.

Zaten maillerde, Epstein ''goyim'' lafina kullaniyor. Bu kelime yahudilerin, yahudi olmayan insanlari aşağılamak olarak kullaniyor.

yahudi icadı bir oluşumudur. israil'in dünya kamuoyundaki prestijini yerle bir etmiştir.

umarım trump kalır ve bu aşağılık oluşum ile sonuna kadar savaşır

Leonardo Di Caprio bey diddy partilerinin 1 numaralı adamıydı.onca çocuk tecavüzü,tacize şahitlik belki kendi de yeltendi.

Yattaki tuhaf kaçamaklar da var.Ha bi de 18-20 hep takıldığı hatunlar

Epstein bey ilginç kızlar istiyo demiş di caprio için e mailde

Angelina Jolie hanım da adam gibi adam kocasini çocuklarına düşman ederken epstein gibi bi herifi film galasına davet ediyor yanında 22 çocuk poz veriyor galada

Geri
Üst Alt