epstein dosyaları

Lise yıllarımda Nicolas Cage in 8 mm filmini izledikten sonra dünyanın bir de karanlık yüzü olduğunu görmüştüm. Ve maalesef orası ön görülerimden çok daha karanlık..

Lise yıllarımda Nicolas Cage in 8 mm filmini izledikten sonra dünyanın bir de karanlık yüzü olduğunu görmüştüm. Ve maalesef orası ön görülerimden çok daha karanlık..
Bazı şeyleri buraya koymayalım ama 2 ay önce yayınlanan fotolarda Clinton havuzdaydi bi kiz çocuğuyla (yasi 14 belki)

Kucaklarinda oturan çocuklardan bahsetmeye gerek yok

Ama en acısı gördüğüm bir terlik numarasiydi (yaş 4-5-6)

Konuşulsun, video resim olmadan , herkesin gözüne soka soka konuşulsun hemde
Benim için sakıncası yok

Ben menendez brothers larin destekcisiyim

pedofiliye karsi cocuklari ve bebekleri koruma derneği kurucusuyum arkadaşlarımla ama henüz ünlenmedik.

menendezlerin babası da hollywoodda çok güçlü bir adamdı

18 yaşına kadar çocuklarına tecavüz etti(erice bilhassa) Anneleri biliyordu ve asla engel olmadı.anneleri teshirciydi ve lylei istismar etti o da.Eve kuzenleri misafir geldiğinde yukarı cikarmiyodu anneleri.yukarıdan ses geldiğinde durduruyormus,odaya gidemezsiniz diye.sahit dolu.ericin kuzenine yazdığı mektup var babam bu gece de odama gelecek mi diye korkuyorum diye.en son abisine söyleyince tecavüzün hala sürdüğünü anne ve babalarını öldürüyorlar ve Amerika onlara inanmıyor.

Babaları ayrıca Ricky martının cocukken üyesi olup ünlü oldugu bir muzik gurubundan çocuğa tecavüz etti.

Eskiden çok ezoterik kitaplar okurdum orada hep bu rituellerden insanlığın yaptığı bu pislik şeylerden bahsedilirdi ama bunu evrendeki mekanizmadan sorumlu kötücül varlıkların isteklerine bağlarlardı genelde kadri mutlak değil ama deityler olarak geçerler ki Allah'ta aslında bir deity'dir ezoterik inanışlara göre. Garip olan tarih boyu aynı ritüelik amaçlı yapılan pisliklerin işkencelerin iğrençliklerin nesiller değişse de devam ediyor olması. Neyse en azından insanın içini rahatlatan şey bu gezegende iyi insanlar da var ve onlar böyle şeylerin altını kazıyorlar en azından uğraşıyorlar.

Jim carrey, Ryan gosling, tom hardy, Christian bale,keenu reeves. Bunların da bağlantıları yok sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.

Geri
Üst Alt