epstein dosyaları

dünyayı yöneten herifleri düşününce en azından tywin lannister gibi bi tip hayal ediyorsun, karşına beyinhücreleri greve çıkmış seksomanyak yamyamlar çıkıyor. bütün dünya da bu spastik herifler aptal beyinlerini tatmin edebilmek için tecavüz etsin katletsin diye gece gündüz çalışıyor

#te allam

Tüm dünya görmezlikten geliyor şu anda. Olayları senelerdir açıklığa getirmek isteyenlere deli muamelesi yapıldı, ve şimdi gerçekler ortaya atıldıktan sonra kimsemin sesi çıkmıyor.

Gerçekten çok karanlık ve kötülerle dolu bir dünyada yaşıyoruz maalesef arkadaşlar. 3/4 kişi parmağının ucunda tüm dünyayı istediği gibi yönlendiriyor.

Yüreği dayanamayan dinlemesin. İçinde Türk çocuğun ses kayıtları var, yine tekrarlıyorum yüreği dayanamayan yada psikolojisi bozulacak olanlar dinlemesin.

Ben bu sapıklıkların ardında az ya da çok dini motivasyon olduğunu da düşünüyorum (çocuk kurban etmek vs). O kısmı tabii görünür hale gelmesin diye uğraşacaklar ama mevcut dünya düzeninde Yahudilerin bütün pisliklerin arkasında tek tek çıkmaya başlamasının sadece maddi veya siyasi bir nüfuzla güç elde etmekten ibaret olduğuna ve bu gücü kendi hastalıklı emelleri için kullanmadıklarına inanmıyorum.

Yaşadıkları muhitte (New York'taydı sanırım) yer altında kilometrelerce tüneller kazıp abuk subuk işler çeviren ve kimsenin ardını sorgulayamadığı, bu herifler bunu neden yapmışlar diye soru bile soramadığı bir dünya bu.

İnançlarına göre tüm dünya ile savaşacaklar
Mesih gelecek ve bunları kurtaracak
goyimlerin çoğu ölecek ve kalanlarıda köle olarak kullanacaklar

Bir video var yazdıkdan sonra ararım bulursam atarım buraya

Netanyahu NY lu bir rabbi ile konuşurken
Rabbi bunu azarlıyor çok az şey yapıyorsunuz mesihin gelmesi için diye
Süreci hızlandırın diye tembih ediyor
netanyahuda hızlandıracağız diyor

Tamamen din için yapıyorlar yani

Kabbalada 7 üstad vardır
bu 7 üstad 7 aileden oluşur
bu ailelerden hariç kimse üstad olamaz
ve gerçekten doğaüstü güçlere sahip olduklarına inanırlar
zenginliklerini güçlerini buna bağlarlar
ve yahudileri (birkaç küçük meshepler hariç) bunlar yönetir ve ne denirse yapılır

Kabbalada eski Moloch inancı ile yahudilik karışımı birşey içinde karabüyü olan
çoğu adetleri moloch inancından kalma
yahudilerin mesih dediği şeyde molochun dirilişi aslında

Geri
Üst Alt