epstein dosyaları

Kapitalizm zaten hastalık virüs,

Gelişmek için gelişen ve yaşayan dünya da 3 canlı türü var virüsler, kanser hücreleri ve kapitalistler.

İstedikleri toplum dikkati dağınık konsantre olamayan (ADHD, ADD, FOBO, OCD, ASD FOMO benzeri hastalıklara sahip) beyni boşluğa düşünce tüketen haz odaklı yaşayan bir toplum. Hazzın küçüğü büyüğü yoktur gerçekten haz için yaşayanlar eline güç imkan geçince o güruh gibi olacaktır. Herkeste ben kendimi tutarım kibiri var ama iş o noktaya gelince olmaz.

Neden öyle bir toplum istiyorlar çünkü kurdukları düzen (borsa kripto vergi sistemi vesaire) onların yoluna tuzaklar koyulmuş ve bu tuzaklar kendilerini istedikleri güç konumunda tutacak şekilde düzenlenmiş.

Bu tuzağa düşmeyen de hırslı çalışkan zeki ama onlar kadar güçlü olan güç elde etmek isteyenler ve bunların da yaptığı her şey onlara hizmet ediyor ya da onlardan biri oluyorlar çünkü bu güruh yapısı gereği sosyal toplum karşıtı.

Elemanlar neden tutuklanmadı deniyor zaten egemen güçlerin uşağı köpeği olmuş yargı ve güvenlik bunları korudu ve sapıklıkları yapmasına müsade etti.

Ve bu egemen güçlerin (İsrail ABD) uşağı köpeği olmuş hiçbir koşulda onların zararına bir hamle yapmayan onların karşısında olanları zerre korumayan devletler dolu.

Sokaklar'da çocuklar katlediliyor,.Ahmet'i Atlas'ı daha niceleri! Sadece son 8 yıl da 100.000 den fazla kayıp çocuktan bahsediliyor. Başka bir ülkede bu kadar çocuk kaybolsa yer yerinden oynar. Devlet tek 1 çocuğun hesabını sormayacaksa neden var? Ne oldu mesela Narinin katillerine? Bu ülkeyi yönetenler hangi yüzle yaşıyorlar? Bu milletin başına daha ne gelecek ki aklını başına alacak. İlla kendi çocuğunun mu canı yanması lazım ayağa kalkması için. Tek dertleri kim kime atladı, kim kiminle yatıyor, kim uyuşturucu kullanıyor. Allah tamda bu yüzden belamızı veriyor. Her toplum hak ettiği gibi yönetiliyor. Bu millette başına gelen her şeyi hak ediyor. Sadece çocuklara dokunmayın lan, onlar masum, onlar günahsız.

HAdHc0VXcAAoQb8

İnan Ali koç bile yazdım ama bir şey çıkmadı :)
Çıkmaz, çünkü kendisi yahudi, anneden. Rahmi bey yahudi değildir ama. Yahudiler, yahudilere tuzak kurmazlar herhalde. Gerçi bu pislik insan bile değil, öldüğüne de inanmıyorum ve her türlü pisliği de yaparlar, belli olmaz.

Burdan illuminatiyi deşifre eden ilk insan sikkofielde selam olsun. Bloğunu okuyon beyler.

Yahudi olmak sanildiğı kadar kotü birsey değil. Bir kisi kötü diye tüm kesimi kotülemek son derece yanlış.
Ayrıca işin içnde yahudilerden çok amerikalilar cok daha fazlaa

Burdan illuminatiyi deşifre eden ilk insan sikkofielde selam olsun. Bloğunu okuyon beyler.
İlk değil hocam ya ben bile kısıtlı bilgimle cemreden çok daha önce biliyordum böyle şeyleri. Türkiye okült konularda çok derin bir devlet atatürk dönemi bile uğraşan tipler vardı. Aleister crowley helena blavatsky gibi 1. derece okultist ve mason tipler bile türkiye ile çok bağıntılı. Bu konular tarihin neredeyse en eski dönemlerinden beri var epstein ile biraz gün yüzüne çıktılar gibi bir şey oldu. Ama tarihte en çok altını kazan kişi hitler oldu birebir çok üzerine düştü sırf bu alan için özel görevlendirdiği kitlesi bile vardı.

Bu aşşaağılık meselenin bu forumda bir başlığının bulunmasına ne gerek vardı a dostlar

Geri
Üst Alt