- 26 Kasım 2012
- 184.140
- 254.304
- 5.998
Hayırdır 3 bin yıllık devlet aklıyla kendince alay mı yapıyorsun
Yaş kaç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır 3 bin yıllık devlet aklıyla kendince alay mı yapıyorsun
TamamdırYaş kaç
sebep yavKüfür edicem he
Çıkmaz, çünkü kendisi yahudi, anneden. Rahmi bey yahudi değildir ama. Yahudiler, yahudilere tuzak kurmazlar herhalde. Gerçi bu pislik insan bile değil, öldüğüne de inanmıyorum ve her türlü pisliği de yaparlar, belli olmaz.İnan Ali koç bile yazdım ama bir şey çıkmadı![]()
İlk değil hocam ya ben bile kısıtlı bilgimle cemreden çok daha önce biliyordum böyle şeyleri. Türkiye okült konularda çok derin bir devlet atatürk dönemi bile uğraşan tipler vardı. Aleister crowley helena blavatsky gibi 1. derece okultist ve mason tipler bile türkiye ile çok bağıntılı. Bu konular tarihin neredeyse en eski dönemlerinden beri var epstein ile biraz gün yüzüne çıktılar gibi bir şey oldu. Ama tarihte en çok altını kazan kişi hitler oldu birebir çok üzerine düştü sırf bu alan için özel görevlendirdiği kitlesi bile vardı.Burdan illuminatiyi deşifre eden ilk insan sikkofielde selam olsun. Bloğunu okuyon beyler.
Bu aşşaağılık meselenin bu forumda bir başlığının bulunmasına ne gerek vardı a dostlar
Heis internet denen b*k çukurunda yeterince maruz kalıyoruz zaten bu pislikleretartışma ve görüş transferi adına