Eray İşcan, Galatasaray'a Geri Döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nin yedeginin yedegi olan biri simdi Muslera'ya gelen top nasil tutulur onu mu ögretecek.

Adam sırf profesyonel takımla antrenmana çıkabildi diye, eğitim filan almadan hoop altyapı ya gelebiliyor. Bu alyapıdan nasıl oyuncu çıksın. Şu olanları görünce altyapıdan nasıl oyuncu çıksın.

Liyakatsiz torpile dayanan davranışlardan etimle kemigimle nefret ediyorum ki bu yönetim mevcut iktidarın kuklası olduğunu defalarca kanıtladığı için benzer davranış kalıbında olmaları çok ama çok normal.

1757431922446.webp

1757431941441.webp

torpile bak bi halt olmaz bu kulüpten :) sonra uğurcana niye 30 verdik :)

Genç kalecilere kötü örnek olarak akademimize alındı. Genç kaleciler Eray hocalarını gördükçe daha çok çalışacaklar.
yatarak 40 yaşında bile kulüpten ekmek yendiğini görünce camış gibi yatarlar artık

Normal koc olsa bir sey demem de kaleci antrenorlugu farkli. O pozisyonu mental acidan yasamis, teknigini, yer tutma ozelligini iyi bilen biri olmali. Yani kisacasi iyi bir tecrubesi olmasi lazim. Eray Iscan antrenman kalecisinden farkli degil ama antrenorlerinden cok sey ogrendiyse bilemem.

Erayın göbek bagini floryaya mi gommusler? Öyle ise kemerbugaza gelemez umarim.

yav arkadas kaleciliğinden ne gördük ki oyuncu yetistirsin. bıktım bu evlatcılıklardan. profesyonellere bu işi bırakmadığımız sürece bok oyuncu çıkarırız.

bu arada antrenman sahasına arabasıyla giren hıyar kimdi?

eraymış.

sırada kemerburgaza girmesi var demek. böyle görgüsüz herifleri barındırmaya devam edin bravo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt