- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O gruptan yükselemezse kulübü kapatsinlar reis, hep belediye ve ilce takimlari var.Urfa'nin 1 rakibi eksildi.Guzel
O gruptan yükselemezse kulübü kapatsinlar reis, hep belediye ve ilce takimlari var.
twitter'da falan urfalilar hep gaza geliyor, sezon ortasinda üst üste alinan 2 deplasman galibiyetinden sonra hele ortalik yangin yeriydi. sonrasini pek takip edemedim ama ligin liderini bile deplasmanda yenmissiniz.Belediye ve ilce olmasiyla ne alakasi var Murf?Iyi takim kuran cikiyor
bu adam cl de real deplasmani oynadi bir de
Muslera sakatlandigindan dolayi “genc” olarak oynadi.Buyuk Baskan Unal Aysal'in zaafiyeti gibi duruyor
Muslera sakatlandigindan dolayi “genc” olarak oynadi.
Alakasiz degil mi sence yazdigin. Simdi Nando sakatlansa İsmail oynayacak Benfica ya karsi ( hos oynasin baya iyi oynadi her macini)
Olur mu hiç??? Ünal Başkanın çöpleri hala kendilerine yer bulamıyor; buraklar, çamdallar filan eray çok mu???Buyuk Baskan Unal Aysal'in zaafiyeti gibi duruyor
Ebru Köksal-Lütfi ArıboğanKimlere ne paralar gitmis
Yok nerden nereye dustu adam . 1. Lig felan erzurum bile olmadibence problem yok lakin sen problemmis gibi lanse ettigin icin belirttim ahbab
Yok nerden nereye dustu adam . 1. Lig felan erzurum bile olmadi
Real performansı unutulmazdı hakikaten. Sağa giden topu sola hamle yapmak suretiyle kurtarmaya çalışan bir kaleci.Düşünsenize, yıllarca Galatasaray forması giymiş, Real Madrid deplasmanında kale emanet edilmiş adama, süper ligi geçtim, 1. ligden bile alıcı çıkmıyor.
Büyük takım olma hüviyetinde açılmış gediklerden sadece bir tanesi bu çocuk.