Eray İşcan Kulüp Buldu!

bu adam cl de real deplasmani oynadi bir de

Belediye ve ilce olmasiyla ne alakasi var Murf?Iyi takim kuran cikiyor
twitter'da falan urfalilar hep gaza geliyor, sezon ortasinda üst üste alinan 2 deplasman galibiyetinden sonra hele ortalik yangin yeriydi. sonrasini pek takip edemedim ama ligin liderini bile deplasmanda yenmissiniz.

Buyuk Baskan Unal Aysal'in zaafiyeti gibi duruyor
Muslera sakatlandigindan dolayi “genc” olarak oynadi.
Alakasiz degil mi sence yazdigin. Simdi Nando sakatlansa İsmail oynayacak Benfica ya karsi ( hos oynasin baya iyi oynadi her macini)

Muslera sakatlandigindan dolayi “genc” olarak oynadi.
Alakasiz degil mi sence yazdigin. Simdi Nando sakatlansa İsmail oynayacak Benfica ya karsi ( hos oynasin baya iyi oynadi her macini)

bence problem yok lakin sen problemmis gibi lanse ettigin icin belirttim ahbab

Düşünsenize, yıllarca Galatasaray forması giymiş, Real Madrid deplasmanında kale emanet edilmiş adama, süper ligi geçtim, 1. ligden bile alıcı çıkmıyor.

Büyük takım olma hüviyetinde açılmış gediklerden sadece bir tanesi bu çocuk.

Hak ettiğinden fersah fersah fazla şans buldu valla Eray.

Açık ve net, kalecilikle alakası yok. Geç olmadan kendine başka bi kariyer bulmalı yoksa çok üzücü bi hayat kendini bekliyor.

Düşünsenize, yıllarca Galatasaray forması giymiş, Real Madrid deplasmanında kale emanet edilmiş adama, süper ligi geçtim, 1. ligden bile alıcı çıkmıyor.

Büyük takım olma hüviyetinde açılmış gediklerden sadece bir tanesi bu çocuk.
Real performansı unutulmazdı hakikaten. Sağa giden topu sola hamle yapmak suretiyle kurtarmaya çalışan bir kaleci.

Kaleci olarak mı anlaşmış?

Geri
Üst Alt