Eray İşcan Sahaya Porsche'siyle Girdi!

7647470ea36511e2a2e022000a1faf45_7.jpg

Karakter meselesi renktaş.

Bu resim yine benim dedigimi yanlislamiyor. Sorun bence Eray.

Bu adama niye kızasın ki?

Bu forumda sövüp saydıranlara aynı şartları sağlasan o arabayla değil sahaya, çatıya bile çıkar.

Eray'ın yaptığı da klasik bir sonradan görmelik. Daha 2 sene önce 2000 lira mı ne alıyordu. Paraya boğdular herifi bir anda.

Su adama hala para veren yonetim hic aglamasin arkadas.
1maca etkisi olmus mu bu karpuzcunun porshe a biniyor.
Vay efendim sonra neden borcluyuz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu arkadaş kariyerinin son dönemini yaşayan Hamit'in, Drogba'nın fotoğraflarını koyup kıyas yapmayın gözünüzü seveyim. Bu adamlar belli bir olgunluk seviyesinde adamlar artık.

Sor bakalım onlara ilk milyonluk sözleşmelerini yaptıklarında ne tür saçmalıklar yapmış?

Ben böyle bilmiş bilmiş konuşmama rağmen o parayı bana verseler benzer saçmalıklar yapar mıyım bilemem. Siz de bu kadar kesin hükümlerle gelmeyin lütfen.

Yahu arkadaş kariyerinin son dönemini yaşayan Hamit'in, Drogba'nın fotoğraflarını koyup kıyas yapmayın gözünüzü seveyim. Bu adamlar belli bir olgunluk seviyesinde adamlar artık.

Sor bakalım onlara ilk milyonluk sözleşmelerini yaptıklarında ne tür saçmalıklar yapmış?

Ben böyle bilmiş bilmiş konuşmama rağmen o parayı bana verseler benzer saçmalıklar yapar mıyım bilemem. Siz de bu kadar kesin hükümlerle gelmeyin lütfen.
İşte orada devreye otorite girer. Şu tabloya izin verenler var demek ki idari seviyede. Eskilerde olsa bırak yöneticilere gelene kadar Bülent Korkmaz gelir o arabanın camlarını kırar Eray ın bir tarafına montelerdi. Durum bu şu an da Florya da. Disiplin sıfır.

İşte orada devreye otorite girer. Şu tabloya izin verenler var demek ki idari seviyede. Eskilerde olsa bırak yöneticilere gelene kadar Bülent Korkmaz gelir o arabanın camlarını kırar Eray ın bir tarafına montelerdi. Durum bu şu an da Florya da. Disiplin sıfır.

Ona bir şey diyemem zaten. Cılkı çıktı kulübün.

Sereften yoksun kumbara Eray,

Arabani parkettigin o cimler, eski baskanimiz Ali Uras tarafindan ne zahmetler sonucu buyutuldu senin haberin var mi?

Bu adam yuzunden bi de ceza yicem simdi. Neyse Galatasaray'im sagolsun. Serefsiz iste baska aciklamasi yok.

yahu sanki başka kimsenin köpeği, arabası ve manitası yok
bi bunlarda var
nedir bu gösteriş budalalığı?

Eray'ı bağlayan bir durum yok, sözleşmeyi yapanlara bakacaksın. Keza Aydın'ı Sabri'yi 10 yıldır bizim kulübün çocuğu diye besleyenlere bakacaksın. Yukarıda Uğur'un dediği gibi Florya'da adam olsa Eray diye biri şu an yoktu zaten.

aysalın saçmalığı :D 90 bin olan maaşını 1m e çıkarttı dünyanın hiç bir yerinde yoktur saçma sapan goller yiyen ve oldukça yeteneksiz olupta bu şansa erişen :D

Adam takımda 3. kaleci, senede 2-3 maç anca oynuyor ya da oynamıyor. Adamda porsche var lan. Bir de görgüsüz sahaya sokmuş arabayı.

Bu ve bunun gibiler takımdan def olmadıkça, gsstore'a falan uğramam ben. Aldığımız maaşın yarısını gsstore'a yatırıyoruz. Ne için? Bunun gibi damacanacı kılıklı herifler keyif yapsın diye. Yok bundan sonra destek mestek.

Ciddi sinir oldum ya. Kovacaksın bunun gibi görgüsüzleri.

220420151956598024425_3.jpg
kız çakma khaleesi, eray'da çakma drogon olmuş.

sonra da neden cok para harcamiyoruz diye soruyoruz kendimize

böyle gösteris yapan bos heriflerin ceplerini parayla doldurursan öyle olur

Vay anasini satayim biz 1 TL'yi cukkalamak icin g.tumuzu yirtiyoruz herif koskoca kulupte hicbir yapmadan milyoncuklari cukkaliyor vay adalete bak.Cuğar agasi milyoncuklari goturuyorsa vay halimize ben dort kosede g.tumuzu kollamak icin amelelik yapalim bu herif Aydinla kanka olup paralari cukkalasin.

Geri
Üst Alt