![]()
Karakter meselesi renktaş.
Bu resim yine benim dedigimi yanlislamiyor. Sorun bence Eray.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Karakter meselesi renktaş.
Bu resim yine benim dedigimi yanlislamiyor. Sorun bence Eray.
İşte orada devreye otorite girer. Şu tabloya izin verenler var demek ki idari seviyede. Eskilerde olsa bırak yöneticilere gelene kadar Bülent Korkmaz gelir o arabanın camlarını kırar Eray ın bir tarafına montelerdi. Durum bu şu an da Florya da. Disiplin sıfır.Yahu arkadaş kariyerinin son dönemini yaşayan Hamit'in, Drogba'nın fotoğraflarını koyup kıyas yapmayın gözünüzü seveyim. Bu adamlar belli bir olgunluk seviyesinde adamlar artık.
Sor bakalım onlara ilk milyonluk sözleşmelerini yaptıklarında ne tür saçmalıklar yapmış?
Ben böyle bilmiş bilmiş konuşmama rağmen o parayı bana verseler benzer saçmalıklar yapar mıyım bilemem. Siz de bu kadar kesin hükümlerle gelmeyin lütfen.
İşte orada devreye otorite girer. Şu tabloya izin verenler var demek ki idari seviyede. Eskilerde olsa bırak yöneticilere gelene kadar Bülent Korkmaz gelir o arabanın camlarını kırar Eray ın bir tarafına montelerdi. Durum bu şu an da Florya da. Disiplin sıfır.
kız çakma khaleesi, eray'da çakma drogon olmuş.Adam takımda 3. kaleci, senede 2-3 maç anca oynuyor ya da oynamıyor. Adamda porsche var lan. Bir de görgüsüz sahaya sokmuş arabayı.
Bu ve bunun gibiler takımdan def olmadıkça, gsstore'a falan uğramam ben. Aldığımız maaşın yarısını gsstore'a yatırıyoruz. Ne için? Bunun gibi damacanacı kılıklı herifler keyif yapsın diye. Yok bundan sonra destek mestek.
Ciddi sinir oldum ya. Kovacaksın bunun gibi görgüsüzleri.
![]()
kız çakma khaleesi, eray'da çakma drogon olmuş.