Eray İşcan Sahaya Porsche'siyle Girdi!

Iste bende onu demeye calistim. Yani Hamitin aslinda gorundugu gibi olmadigi. Madem dobraciyim ayaklarina yatiyorsun, o zaman ne kendini ne de menajerini uc kurisluk entrikalara sokmayacaksin. Ben futbolcunun alabilecegi en yuksek maasi kazanmaya calismasinda bir sorun gormuyorum. Ama bunu Hamit yaparsa iste burda hamitin samimiyetinden, dobraci, alcak gonullu vs karakterinden suphe ederim.

Ha birde "bizden biri gibi belediye otobusune biniyor" derken beni bu "bizdenin" dışında tut. Ben belediye otobusune binmem ve ferrarimle hergun komsularimi catlatiyorum. Ooooooooo :hat:

Yahu paraya önem vermeyen bir insan, komunisttir, bir nevi Mandira Filozofu gibi hayattan cekilmis, cins bir adamdir. Paraya önem vermeyen Drogba Türkiye ve Cin´e gider mi ? Hamit zengin olsa, hayatta zengin oldugunu düsünmessin, burada konuda bir nevi bu. Hamit´de zengin dogmadi, ama görgüsüz degil.

Sen günesli evlerinde uyu uzaman, bizim kaldirim taslarimiz var canim... :)

bu kulubu yonetenler kendilerini cok ama cok zeki zannediyor. Bu sene sampiyon olmazsak bunun finansal zarari cok fena olur. Besiktasin arkasina bile dusersin.

Ulan tamam biz malız, sana hayvan gibi para veriyoruz ama bari sahanın içine s.çma öküz gibi arabanı sokup.

Şu hareket cezasız kalırsa.... Yazıklar olsun

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

apo ve hamza tebrik ediyodur erayı ne güzel araba evladım canım benim

Şu herif 24 yaşında. Yani tam olarak özel üniversiteye fabrikatör babasının parasıyla aldığı porsche ile giden, şımarık, kibirli, sadece zengin insanlarla takılan tiki boylarla aynı yaşta. Sadece parası olduğu için adam yerine koyulan insanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ama farklı bir duruş sergilemesi gereken gs'ye yakışmıyor ne bu, ne de o videoyu çeken Engin ve Yiğit gibi adamlar. Adımızı karalamaktan, utanç duymamıza sebep olmaktan başka hiçbir faydası yok bu adamların.

ayrica Eray'a 7 senelik senede 100.000 TL maaş versen yine imzalardi. Simdi o maasi 1 senede aliyor. Şaka gibi.

fazla iyimsersin, yönetim sana 5000tl maas veriyoruz kapida bekcilik yap, ama kendini formda tut, lazim oldu zaman yedek kaleci olarak kadroya gireceksin deselerdi baliklama atlardi imza cakardi o sözlesmeye

Faik gibi adamların milletvekili adayı olduğu yerde (Eray>>>>>Neuer * (Tüm zamanların en iyi kalecilerinin toplamının karesi))

Düşün yani ülkede Duygun bey gibi, Faik gibi adamlar kanun bilimcisi diye gezinirken bırak da Eray kaleciyim diye gezinsin la... (Anasını satayım bunu kaleye koyup Bernabeu'da Real Madrid karşısına çıktık... kabüs olarak görsen uykuda kalp krizinden ölürsün...)

https://www.youtube.com/watch?v=XOriwCIoev4

Bunu şaka diye anlatsan bu ne biçim eşşek şakası diye eşşek sudan gelinceye kadar döverler... Toplumca hakkediyoruz lan bunları... Demirören'i dayatan insanlar Faik'i de milletvekili diye dayatırlar sana... Dayatan dayatana... Aziz'i de "aziz" diye yuttururlar sana... Sen de "seve seve" kabul etmek zorundasın... Ya "seve seve", ya "mecburen seve seve"... Başka şansın yok vatandaş..."

Son düzenleme:
220420151956598024425_3.jpg

Şu kızın belini kavradığın gibi top kavrayabilsen yeterdi be soldiermoon

Oh yan yat, son model arabalara bin, çakma khalesee leri gotur, utanmadan oraya buraya surdugun sefanin fotolarini koy...

Ulan bu gs yonetimlerine edilen kufurler az, keske kufur serbest olsa forumda.. Bu dingil'e boyle bir kontrat yapmanin mantigini biri bana anlatsin allah askina..

Geri
Üst Alt