Eray İşcan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

Altyapidan gelse bile denedik olmadi. A7'de altyapidan geldi, fazlasiyla denedik olmadi. Olmuyorsa napacaz? Sabri gibi tutalim hepsini ozaman.

Kaç maç oynadı yahu bu adam da denedik olmadı diyorsun? Kaleci en çok tecrübe gerektiren mevki. Senin alt yapından Courtois çıkmıyor ki denedik olmadı diyebilesin. Alttan gelen adam maksimum İsmail Çipe ve bu adam da halihazırda kamp kadrosunda zaten. Taffo'nun raporuna göre hareket edilmiştir belki de kaleci almak yerine altyapıdan 2 kaleciyi kadroda tutacağız bu sene. Bu topçularla antrenmanlara çıkanlardan daha mı iyi tanıyorsunuz bu oyuncuları?

Kaç maç oynadı yahu bu adam da denedik olmadı diyorsun? Kaleci en çok tecrübe gerektiren mevki. Senin alt yapından Courtois çıkmıyor ki denedik olmadı diyebilesin. Alttan gelen adam maksimum İsmail Çipe ve bu adam da halihazırda kamp kadrosunda zaten. Taffo'nun raporuna göre hareket edilmiştir belki de kaleci almak yerine altyapıdan 2 kaleciyi kadroda tutacağız bu sene. Bu topçularla antrenmanlara çıkanlardan daha mı iyi tanıyorsunuz bu oyuncuları?

Elbette onlarla antrenman yapandan iyi bilemeyiz. Sadece hayret ediyoruz. Taffo'da sanki biraz salla basini al maasini modunda. O kadar senedir Türkiye'de adam. Bir tane kaleci scout yapamadi daha.

Belki ben yanlış düşünüyorum ama abi bu kaleci değil ya. Ben yemişim bunun yapacağı kaleciliği kupa maçlarında kaleye melo yu koyun daha iyi. Geçen sene tansiyon hastası oldum bu adam kaledeyken. Real Madrid'i çoluk çocuğuyla ve 10 kişiyle yakalamışken bile sırf bunun yüzünden fark yedik. Yemin ediyorum Musleraya her top geldiğinde gözlerimi kapatıyorum sakatlanmasın diye :bi_polo: o rakam nedir hacı ya Batman Petrolspor un kalecisi bile ondan daha iyi iş yapar verirsin aylık 1-2 milyar en azından biraz direnir. Nedir bu kalecilerden çektiğimiz (Muslera seni yaradana kurban olurum çekil kenara) Mondiden sonra her gelen ya kova ya da karpuzcu çıktı. Git kardeşim anadoluda onca kaleci var en azından bir iki kurtarış yaparlar ...

Eray kalacağına Ufuk kalsaydı daha iyi bir tercih olabilirdi bence

Denenmis fiyasko adamlar tekrar tekrar neden deneniyor? Yazik degilmi bunun gibi amatör oyuncular için kulübün kaynaklarinin harcanmasi? Bu kafalarla Bir yere gelemeyiz. Bunlar bizi anca geriye götürür.

Bu adamın lise den ağır bir tanıdığı var kesin, derin Galatasaray dan...

zamanında fm de bu herif alt yapıdan çıkardı.. birde utanmaz antrenörler bunu cılız şekilde otomatik olarak a takıma gönderirdi.. bende her seferinde serbest bırakırdım..

o günlerin intikamını alıyor sanırım şuan

Icim kan agliyor böyle kazmalari milyoner yapiyoruz. Futbolcu muamelesi görüyor bir de kütük.

Bu herifi artık postalayamazsın ama bu herif için a'dan z'ye kim olumlu rapor verdiyse postalayacaksın.

Öyle demeyin.. Türkiye'nin karpuzcu pozisyonu için yetiştirdiği en büyük yetenek..

Geri
Üst Alt