GSC Haber Eray Yazgan: "Arkadaşlarımızın transfer için büyük gayreti var, kimsenin şüphesi olmasın"

işi yapanlar hocalar, a. albayrak, e. timur gibi adamlar ahkamı kesenler bunlar oluyor. galatasaray iş yapanları harcar o yüzden asla potansiyeline ulaşamayacak, iki ileri bir geri gidip duracak gibi.

Bütün arkadaşların monaco sokaklarında geziyor kim çalışıyor acaba?

Başkanı çıkar aynı demeci verir, yardımcısı çıkar aynı demeci verir, oğlum size “kimsenin şüphesi olmasın” masalını Bay Kemal mi öğretiyor

Allah belalarını versin hiç bir zaman sevinemiyoruz bu yönetim yüzünden her zaman burnumuzdan getirecek bisey buluyorlar

Ya bi git isine aldiginiz adamlara bak: ne oynadigi belli olmayan 2. lig topcusu ugochukwu + ambargolardan dolayi baska hicbir kulübe transferi mümkün olmayan batrakov

Ne büyük gayret be

İnanmıyorum güvenmiyorum taraftarı artık kandırmayı bırakın
Transferi kapattık deyin siz de biz de rahatlayalım

Yaaa siz kimsiniz arkadaş

Ne ağırlığınız var

Sizin neyine transfer

Görelim bakalım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel giden bir süreci mahvettiler ve utanmadan hala konuşuyorlar.

Siz ne utanmaz adammışsınız arkadaş, siz şu kulüpte nasıl yönetici olabildiniz, dünya transferi bitirdi bunlar 3 gün kalmış maaile tatile gitmişler bide transferde gereği yapılacak falan diyorlar. Ya bu kulüp çok başarısız yönetici gördü de böyle utanmazlarını ilk defa görüyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep birilerine yaranarak en iyi yerlere geliniyor.Sonra ülkede neden hiçbir kuruma güven yok.Hiç bir haberi bile olmayabilir durumdan.Siyasi açıklama.

Gayret evden teams herhalde.

Daha uçuş göremedik dönem bitti.

Yönetemeyen yönetim İSTİFA

Çakala bak

kavukçunun ismini vererek ortaya atmış transfer konusunda. Yani başkanı karışmıyor tüm ihale kavukçuda kalmış

Aldığınız beddualar çok. İlla ki çıkacak bir gün

Dursun bunu 2 aya yer. Hedefe koyduğu içi direk ismini verip. Güzelaydın style yapmış yönetimideki kuklaları tek tek çıkarlar artık yavaştan. Yavaş yavaş seçimli olağanüstü genel kurula hazırlayalım kendimizi

Son 5 gün birader ne gayreti... Bu saatten sonra en yüksek fiyattan mecbur kalıp alabilirseniz alacaksınız topçu. Fahiş fiyat verip herkes topçu getirir. Sizin yöneticilik maharetiniz yok.

Yıldık vallahi.

Geri
Üst Alt