- 18 Mayıs 2011
- 53.034
- 56.920
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne güzel kandırıyonuz kendinizi yaArkadaşlar adamlar bizden icazet almadan transfer yapamadı.
Ezik olan, muhtaç olan, rakibinin ağzından çıkacak cümleye bakan hangi camia şu anda?
Yaw ne kandıracağım kendimi, ligde oynamasına mı izin verdik? Saçma sapan açılardan bakıyorsunuz. Adamı zaten almışlar. Siyaset aramış. İzin vermesen sahada herşey aleyhine iken 10 kat aleyhine olmaya başlayacak o zaman da takımın hakkını korumuyorlar diyecekseniz. Ama sana kafayı taktığı anda hakkını koruyabilecek bir isim yok zaten. Bekara karı boşamak kolay buradan yazmak kolay neden izin verdiniz bilmem ne. Eleştiriren herkes, Galatasaray yöneticisi olsa daha telefonu açmadan izin verirdi. Bu ülkede herşey bir kişinin 2 dudağı arasında. Sporda da böyle her yerde böyle. Ters yaptığın anda bunun cevabını alırsın her platformda. Doğru mu değil, keşke şu anda değişse bir şeyler ama şu anda böyle. Bir gün konjonktür değişir, 90ların Türkiye’sine dönersek istediğin cevabı verirsin.ne güzel kandırıyonuz kendinizi ya
Paraya cevrilebilecek hadiseler bunlar. Mesela bı oyuncuyu 1 Eylül'de almakla 3 Eylül'de almak arasında yeri geliyor 4-5 milyon Euro fark olabiliyor. Sıkıştığıni bilen takım bunu koz olarak kullanıyor. Aynı mantıkla moratadan da para beklememiz gerekir, sonuçta kiralikti. Keremde de o 5 gün parasını ödediğimiz takdirde bizim malimizdi. O haktan feragat için para istemede ben bir beis göremiyorumBuna açıklama yapmaya gerek yoktu.
Büyük kulübe zaten yakışan budur. Bizden çirkeflik veya alçaklık beklemek yanlış olurdu. Gidip malûm oyuncu için takıntılıyız imaji verecek halimiz yok.
Bunu çıkıp canlı yayında açıkladı diyen arkadaşlar:
2 ay kadar önce Trump’ın canlı yayında Zelenski’yi yerin dibine sokarkenki açıklamalarını hatırlıyor musunuz? Sana silah verdim şunu verdim bunu verdim ben olmasam bitmiştin dedi.
Aha işte bizim dün canlı yayında Kerem transferine izin vermemiz de Trump gibi onları eziklemekti. İzin verdik biz olmasak aldığın oyuncuyu bile oynatamaycaksın dedik. Olaya çok yanlış noktadan bakıyorsunuz. Ligde oynamasını etkilese eyvallah. Ayrıca bizi siyasetten destek alan klüp olarak gösteren eziklere çakma fırsatı. Siyaset devreye soktular ve biz bunu bizzat biliyoruz, inkar etme şansları da yok. Al kullan işte.
Acizlik neresinde söyle bileyim. İzin isteme acizliğini yapan biz miyiz? İş bilmezliği, bu maddeden bihaber olup ezeli rakipten izin istemek zorunda kalan biz miyiz?Acizliği, iş bilmezliği böyle örtmenin anlamı yok.
Acizlik neresinde söyle bileyim. İzin isteme acizliğini yapan biz miyiz? İş bilmezliği, bu maddeden bihaber olup ezeli rakipten izin istemek zorunda kalan biz miyiz?
Kesin kahrolmuşlardırYaw ne kandıracağım kendimi, ligde oynamasına mı izin verdik? Saçma sapan açılardan bakıyorsunuz. Adamı zaten almışlar. Siyaset aramış. İzin vermesen sahada herşey aleyhine iken 10 kat aleyhine olmaya başlayacak o zaman da takımın hakkını korumuyorlar diyecekseniz. Ama sana kafayı taktığı anda hakkını koruyabilecek bir isim yok zaten. Bekara karı boşamak kolay buradan yazmak kolay neden izin verdiniz bilmem ne. Eleştiriren herkes, Galatasaray yöneticisi olsa daha telefonu açmadan izin verirdi. Bu ülkede herşey bir kişinin 2 dudağı arasında. Sporda da böyle her yerde böyle. Ters yaptığın anda bunun cevabını alırsın her platformda. Doğru mu değil, keşke şu anda değişse bir şeyler ama şu anda böyle. Bir gün konjonktür değişir, 90ların Türkiye’sine dönersek istediğin cevabı verirsin.
Teknik anlamda bakıyorum ligde dinlenip dinlenip oynayacağına yorulup oynasın, sakatlık riski artsın vs bizim işimize gelir.
Siyasetten destek aldığımızı iddia edenlere çakma fırsatı, çevir çevir kullan.
Al animasyon yap izin verir misen ağam vs şeklinde taşak geç..
Siz burada ağlıyorsunuz fbliler antuda bizi rezil ettin Galatasaray’dan izin aldın transfer için diye ağlıyor. Düşünüyorum düşünüyorum onların ağlaması mantıklı.
Kerem transferini biz açıklamadık. Bizden izin istediklerini açıkladık. Kimin devreye girdiği de belli. Avrupa kupası için izin verdiğimizi, BİZİM İZİN VERDİĞİMİZİ, BİZİM İZNİMİZ OLMASA FENERN KEREM’i AVRUPA KUPALARINDA OYNATAMAYACAĞINI, BİZİM VERDİĞİMİZ İZİN SAYESİNDE KEREM’İ OYNATABİLECEKLERİNİ açıkladık. Hocası Galatasaraylı diye milli takıma hoca göndermeyenlere ama en Atatürkçü, milliyetçi geçinenlere BUNU DA YÜZLERİNE VURARAK ülke başarısı düşünülecekse böyle düşünülür mesajını verdik mi verdik.Her seferinde siyaset diyenlerin siyasileri devreye sokarak bizi arattırdığını herkes biliyor mu biliyor. Yine kendilerini inkar etmiş oldular mı oldular.Acizlik fb transferini fbden önce basın toplantısıyla ilan etmektir. Daha fb Kerem transferini açıklamadı. Bu tarihte bir ilk oldu. Bu maddeyi yönetim koymuş, ne zaman uygulanacağına yönetim karar verir. Yönetim dışardan gelen talimatla iş yapamaz. 5 gün beklersin, ilgilenmiyoruz dersin fb nasıl ne şekilde yapıyorsa yapsın anlaşmasını bizi ilgilendirmez. Biz fbnin kadro planlama sorunlarını gideremeyiz, daha erken alsalarmış. Basın toplantısında hizaya geçip fb ne isterse yaparız diyemeyiz. Bak daha yeni Ederson transferine girdiler. Bunun adı acizlik, rezilliktir.