GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

Araya kimler girdi acaba. Gidin orta saha kaleci alın lan allahsiz kitapsızlar sinirlerim alt üst oldu.

Maçtan önce açıklayıp taraftarın niye dikkatini dağıtıyorsun. Ne oldu izin verin hemen yoksa maçta doratırız filan mı dediler. Ne olduda durduk yere maça 2 saat kal mal mal açıklaman yaptınız.

arkadaslar bosverin ya, coluk cocuk isiylemi ugrascaz, bizim seviyemiz farkli. hangi cehennemde hangi ligte oynarsa oynasin. cok güzel konustu bence eray yazgan.

Bugün umarim olmaz ama maçta kötü bir sonuç çıkarsa o açıklamayı sana monte ederler Eraycigim.

Galatasaray yönetimi, Galatasaray'a yakışanı yaptı. Galatasaray hiçbir zaman onların seviyesine inerek bel altı vurmadı.
Biz onlardan çok çok ama çok daha büyük bir kulübüz.

yemin ederim inanılmaz soğudum bi anda

rezil kepaze herifler

Aynen. Hiç akşamki maçı izleyesim gelmiyor.
VAR’daki herif bizi her zamanki gibi doğrayacak ve bu korkaklar yine tek bir laf etmeyecekler.
Bu eray denen herif zaten o hain gibi gizli şikebahçelidir. Her gördüğümde ve adını duyduğumda olumsuz birşeyler yaşanıyor.
Halen görevde olması zaten büyük fiyaskodur.
Hepsi gitsin zaten. Ben Ünal Aysal ve Erden Tümur gibi adamları görmek istiyorum.

Chobani ye izin vermiş reziller o kaleci ortasaha gelmesin büyük yangın var

Bu herifin ciddi şekilde dokunulmazlığı var ,yali koruyor muhtemelen,yapmadigi pislik kalmadi ama hickimse gitsin bile diyemiyor

Allah topunuzun belasını versin ne ahlağından bahsediyorsun, yarın anana küfür etmeye tekrar başlayacaklar, başkanları seni arenada tehdit etti ne çabuk unutyorsunuz pembe gtlüler sizi allah sizi kahretsin, başlarım böyle gsye, peöbe gtlülerin elinde rezil oluyoruz

Vatan haini ilan edilme korkusu var, malum medya onların elinde. Yukarıdan ricada gelmiştir ayrıca.

Geri
Üst Alt