GSC Haber Eray Yazgan: "Yabancı hakeme karşı değiliz"

Zıpladı demiş onu ima ederek söylüyor direkt demese de yoksa zıpladı ne alaka

Zaten sadece eray için demiyorum taraftar da aynı şeyi yazıyor sosyal medyada

Ceza almadı diye eleştirdiğin şeyi yapmamak lazımdi eğer dürüstsen
Zıpladı demekte bir şey yok. Mou sadece zıpladı dese veya kanguru gibi zıpladı hatta eşek gibi tepindi falan dese ırkçılık konusuna girmezdik. Maymun kelimesi sıkıntılı uçu açık bir kelime. Nitekim Mou ve fb yediği boku bildiği için anında cevap veremedi. Ads maçında 15 dkya açıklama girmişlerdi bunda 1 gün beklediler. Sonra da Drogba itini kullandılar.

Son zamanlarda makaraya vurduğun için postların komik doğrusu ama her şeyde de GS karşıtı olmana gerek yok.

Portekizli cingene diye hitap etmedikten sonra bi anlami yok

Kitlelere hitap ederken özellikle bizim ülkemiz gibi doğrudan çok algının iş yaptığı yerlerde ne konuştuğundan çok nasıl konuştuğun daha önemli oluyor maalesef. Bu konuda maharetli birisi maalesef yok bizde.

Mounun maymun gibi zıpladı sözlerini eleştirdik,ırkçılığa yorduk kamuoyu oluşturduk

Lavuk ceza almayınca da madem ceza almadı diyip rangers maçındaki hareketleri sebebiyle adama zıpladı,maymun gibi uyudu falan diyoruz

Eeştirdiğimiz şeyi kendimiz niye yapıyoruz
Okan gibi zıpladı mı diyelim?

Zıpladı demekte bir şey yok. Mou sadece zıpladı dese veya kanguru gibi zıpladı hatta eşek gibi tepindi falan dese ırkçılık konusuna girmezdik. Maymun kelimesi sıkıntılı uçu açık bir kelime. Nitekim Mou ve fb yediği boku bildiği için anında cevap veremedi. Ads maçında 15 dkya açıklama girmişlerdi bunda 1 gün beklediler. Sonra da Drogba itini kullandılar.

Son zamanlarda makaraya vurduğun için postların komik doğrusu ama her şeyde de GS karşıtı olmana gerek yok.

Salt eray özelinde demiyorum o da zıpladı dedi diye konuya giriyim dedim genelden bahsediyorum,sosyal medyada bizim taraf mou ceza almadı diye aynı şeyleri ona söylemeye başladı

Mesela ben mounun söyledikleri ırkçılıktır dedim,ceza almayınca gelip buraya aynı şeyleri adama yazamam eğer o söylemleri ırkçılık olarak değerlendirdiysem,ceza alıp almaması bu durumu değiştiremez değiştirmemeli

Küfür hakaret olsa ok um hee madem cezalık değil ben de söylerim dersin de ırkçılık madem ceza verilmedi o zaman ben de yaparım denilecek bir durum değil

Salt eray özelinde demiyorum o da zıpladı dedi diye konuya giriyim dedim genelden bahsediyorum,sosyal medyada bizim taraf mou ceza almadı diye aynı şeyleri ona söylemeye başladı

Mesela ben mounun söyledikleri ırkçılıktır dedim,ceza almayınca gelip buraya aynı şeyleri adama yazamam eğer o söylemleri ırkçılık olarak değerlendirdiysem,ceza alıp almaması bu durumu değiştiremez değiştirmemeli

Küfür hakaret olsa ok um hee madem cezalık değil ben de söylerim dersin de ırkçılık madem ceza verilmedi o zaman ben de yaparım denilecek bir durum değil
Taraftarın Mou'ya maymun demesi ayrı, kulübün veya kulüpten bir yetkilinin maymun demesi ayrı. Taraftara bakarsak maymun en hafif ifade kalır. Millet ana avrat gidiyor

Zamanlama müthiş.

Jet gibisiniz maşallah

Geri
Üst Alt