Eray Yazgan | Yönetim Kurulu Üyesi

İtici bir herif zaten. Kovulmalı.

Bu işlerden sorumlu arkadaş bu, yarın istifayı versin

Vasıfsız herif. Birde üzülmüştük geçen sene dayak yedin diye.

Eray Yazgan: “Fenerbahçe Euroleague şampiyonu oldu. Sabiha Gökçen’e gelin diye çağrı yaptılar. Yemin ederim hacdan gelen kafile daha kalabalıktı.” (Batuhan Ağır)

Ne boş herifsin birader. Bize ne fenerin kutlamasından. Böyle fenere laf atarak taraftara şirin göründüğünü mü zannediyorsun?

Organizasyonda batırınca şirin görünmek için gerek yok.

febe artık kesinleştiği üzere bizim dengimiz bir kulüp değildir ve febeyle dalga geçmek eskisi kadar da tat vermiyor

İstifa edeceğine hala açıklama yapıyor karşı tarafa sallıyor.

Ne zırvalamış diye baktım sonradan gördüm. Ne iğrenç bir açıklamadır lan bu? Hangi kulübün yöneticisi olduğunu zannediyorsun lan sen? Fener'le karıştırıyor bizi galiba bunlar. Bu aptal aptal laflarla mı taraftara şirin görüneceksin? Bir daha böyle mal mal açıklamalar yapmaya kalkarsa g.tüne tekmeyi koysunlar direkt.

Bu ne iğrençliktir lan.

Yenikapı rezilliğinin arkasındaki akıl bu muydu ? Ulan ne biçim yönetimse hepsi ben daha kötü yöneticiyim yarışında resmen

Eray Yazgan: “Fenerbahçe Euroleague şampiyonu oldu. Sabiha Gökçen’e gelin diye çağrı yaptılar. Yemin ederim hacdan gelen kafile daha kalabalıktı.” (Batuhan Ağır)
Sanane elalemden...

Sen kendi taraftarina cagri yapip, 12 saat ayakta tutup, ustune zaature edip yolladin... Neler dinlettin...

Bos adamlarin hepsi temizlenmeli yonetimden

Çapsız herif... Kazanınca konuşması kolay takımın hakkı yenirken neredeydin?

Bunlardan kurtulduğumuz gün bizim bayramımızdır. İnanılmaz derece de leş bir yönetim kadromuz var.

Geri
Üst Alt