Eray Yazgan’dan Fatih Altaylı’ya: "Siz kimsiniz?"

Sorun bilgi, belge varsa şundan aldık diyen varsa getirin diyor. Gerekli işlemleri yapalım diyor. Dedikodu yapmak yerine.
onların konuştuğu "divan içinden isimler var diyorsanız kanıt sunun" kısmı .

bu cadı avı modu genede probleme dair bir şeyi geliştirmiyor ya da ileri götürmüyor.

sayfa sayfa karaborsa bilet - açık sitede satılıyor. yönetim olarak gs içindeki duruşma kısmını geç uraları şikayet et, bir şey yap - ben buna kızıyorum.

Mevcut yönetim ne kadar erken giderse o kadar lehimize. Ondan yapıyor olabilir.
Böyle iftiralar mevcut yönetime değil direk GS'ye zarar verir. Altaylı bunu eski yönetimlere de bir çok defa yapmıştır. Mevcut yönetim saha sonuçları gelmezse başarısız olduğu için gidecek zaten.

secim dönemınden beri galatasaraya acılan savaş devam ediyor

yönetim üzerinden yıpratılmaya calısılıyor

İsim vermemiş ki. E.Y demiş. Vemiş mi isim? Verdiyse de ben görmedim.

onların konuştuğu "divan içinden isimler var diyorsanız kanıt sunun" kısmı .

bu cadı avı modu genede probleme dair bir şeyi geliştirmiyor ya da ileri götürmüyor.

sayfa sayfa karaborsa bilet - açık sitede satılıyor. yönetim olarak gs içindeki duruşma kısmını geç uraları şikayet et, bir şey yap - ben buna kızıyorum.
Bu yönetimden öncede vardı sonrada olacak. Her kulüpte sadece maçlar değil yabancı konserlerde falan bile oluyor. Devletin çözemediği şeyi kulüp nasıl çözsün? Burada önemli kısım yönetim içinde veya kulüpte çalışan kişilerde buna yardım eden var mı? Bu önemli. Yoksa Karaborsa olayını bir kulüp bitiremez maalesef. Kombinelerin devrine sınırlama vb. önlemler alıyorlar diye biliyorum

şu yazıya fatih altaylı! diye başlayan adamın şu üslupla ne mikrop bir herif olduğunu hayal bile edemiyorum.

Bu yönetimden öncede vardı sonrada olacak. Her kulüpte sadece maçlar değil yabancı konserlerde falan bile oluyor. Devletin çözemediği şeyi kulüp nasıl çözsün? Burada önemli kısım yönetim içinde veya kulüpte çalışan kişilerde buna yardım eden var mı? Bu önemli. Yoksa Karaborsa olayını bir kulüp bitiremez maalesef. Kombinelerin devrine sınırlama vb. önlemler alıyorlar diye biliyorum
yav karaborsayı bitiremez - onu demiyroum ki .

sayısınız azaltır - uA nın musluğunu kısar eder... karaborsanın kökünü kazısın demiyoruz ki.

passolige ona buna "hayırdır" desinler.

15 saniye açılıp kapanıyor - youngboys maçının etkilnliği görünmüyor spor faaliyetlerinde mesela,

ama kulübün sitesinden BURAYA TIKLAYIN dan gidiyorsun ..bilet zaten yok .

b.can iki taraf acisindan da degerlendirmeyi kaleme dökmüs

burada bir kisi bile cikip altayli yüzde yüz haksiz diyemez

her zaman hep bir süphe vardir icinizde ve her zaman olacaktir bu yönetim oldugu sürece

ya haklı haksız

fatih altaylı ya da o şu bu

BUGÜN - BAŞKANIN YANINDA OTURUP - "Kapım açık gelin gösterin ne oluyor kontrol dışı" cümlersine sayfa sayfa karaborsa satış yapan siteleri BİR ALLAHIN KULU söylemiyorsa art niyet ararım.

istedikleri kadar atışsınlar , mektup yazsınlar .... 40 bin TL lere kadar bilet satılıyor ...onun için ne yapacaksınız.
Dursunun salağa yatmadigi tek bir konu var mı? Kulüp yok öyle birşey diye kapatmaya çalışıyor, ki sırf bu yüzden yöneticilerden üst düzeydekilerin bu işin içinde olduğunu düşünüyorum

Altayli’nin bilet iddiasi dogru

Bunu yapan yönetici eray yazgan mi bunu bilemiyorum

Eger altayli’nin elinde herhangi bir belge yoksa ve eray yazgan’in adini verdiyse dogal olarak söz hakki olur adamin

Eray yazgan da bunun iftira oldugunu ispatliyor hakkinda herhangi bir sorusturma olmadigini söylüyor

Birileri bu isten para kazaniyor ama kim bunun ortaya cikmasi lazim

3 aydır olaysız günümüz yok. Bir bu konu eksikti sağol sn Altaylı.

Kendisi Galatasaray eski 2. Başkanıdır.

Kendisine saygı duymak zorunda değilsin ama bir Galatasaray yöneticisi olarak eski bir yöneticiyle konuşurken saygı duyacaksın. Galatasaray örf ve gelenekleri bunu gerektirir.

“Yok böyle bir şey, iftira diye saldırılınca genelde arkasından haksız olunduğu ortaya çıkıyor.”

Bu işin içinde kimler varsa umarım hesabını verir. Demek ki haberler kesin olarak doğruymuş bunu anlıyoruz. Hırsızlar olmayınca nasılda bilet bulunabiliyor

Geri
Üst Alt