Erciyes Karaman'la Devam Etmeyecek

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Hikmet Karaman ile yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

İşte Kayseri Erciyesspor'un resmi sitesinden yapılan o açıklama;

Daha önce de basın aracılığı ile belirttiğim üzere çok değerli hocamız Sayın Hikmet Karaman ile bugün itibari ile toplantımızı yapmış bulunmaktayız.

Kulübümüzün geleceği ve önümüzdeki sezon planlaması ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda maalesef hocamızın beklentileri ile kulübün imkanları örtüşmemektedir.

İkinci bir görüşmeye kadar hocamız ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağlanamamıştır.

hb_b_25015932_met.jpg

Aykut Kocaman ile anlaştıklarına dair haberler var.

Milan, Hikmet Karamanın Manciniyi çözmesinin ardından yeni sezonda anlaştıklarını duyurdu

Şaka bir yana Erciyesi ligde tutan adama böyle yapılması yanlış olmuş.

Çok güzel anlayışımız var çook..

Erciyesspor Kayserispor olur. Bundan yıllar önce yapılan değiş tokuş sonuçlanmış olur. O zamanda Kayseri Erciyesspor ligde kalmıştı, Kayserispor düşmüştü. O zamanki Kayserispor Kayseri Erciyesspor olmuştu. Kayseri Erciyesspor da Kayserispor olmuştu.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu ve hiç sevmememe rağmen Mehmet Özdilek denilen adam iyi işler çıkardı. Başarılı olan adamları göndermek nasıl bir vizyon, anlamadım. Hayır, sıkışınca yine aynı adamları getirecekler, garip olan bu.

Midem bulanıyor artik anadolu kluplerinin degistire degistire ayni hocalari takimin basina getirmesinden.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke düşseydiler be 2 kayseri takımı icin çok dualar ettim cok acılar cektim fakat sadece 1i gitti

Ligin or..spusu bunlar. Her sene 2-3 takim degistiriyorlar, birinden kovulunca direk baska takimda görev yapiyorlar.

Geri
Üst Alt