ercüment ovalı

Bu tipler Amerikada Hollywooda kayıp orda Gal Gadot ile ayni filmde rol alirken,

Reisimiz Türkiyelerde sosyal medyadan ergenlere laf yetistirmekte. Umarim araştırmaları bir sonuc verir. Yoksa sosyal medya yamyamlari adamı hayattan sogutacaktir.

Tıppın hürmetleri. Attığı twitlerin 10da 1i iş yapar umarım.

evet

enver pasa islamci diyenlere yorumun ne reis

3 paragrafli cevap yazar misin
Yok çünkü ayıp 31 mart kalkışmasını bastıran, Abdülhamit’i tahtan indiren adama ve abide i hürriyet tepesinde yatanlara ayıp bu kadar da bariz gerçekler saptırılmaz algı kasılmaz pes sırf burada bana gıcıklıktan tarih tahrif edilip kendileri çalıp kendileri oynuyor yokum ben

Yok çünkü ayıp 31 mart kalkışmasını bastıran, Abdülhamit’i tahtan indiren adama ve abide i hürriyet tepesinde yatanlara ayıp bu kadar da bariz gerçekler saptırılmaz algı kasılmaz pes sırf burada bana gıcıklıktan tarih tahrif edilip kendileri çalıp kendileri oynuyor yokum ben
abdülhamiti şimdi anladın mı abi

onlara gorkturkce kufur yazabilme firsatin olsaydi ne yazardin ?

ercüment ovalı bir çöptür desem %100 doğru bir yorum yapmış olurum

bu herif dizi karakteri gibi degil mi ya
ismi ve cismiyle

Geri
Üst Alt