Erden Timur: "8 numarada 40 gündür bizi bekleyen oyuncu var ama biz ideale gitmek istiyoruz"

Erden Timur: "Transfer çalımı işlerine herkes takılmış durumda. Bizim çalım attığımız düşünülen oyuncularla da çıkıp hiçbir şey demedik. Rakiplerimiz naralar atıyor. Bizim çalım attığımız düşünülen oyuncularla ilgili her şey belgelerimle var. Belgeden kastım mesajlar."

Transferlerden çalım işlerinden bahsederken laf arasında haftaya görürsünüz diye bir şey duydum. Orta saha Molde maçına kadar gelebilir.

40 gündür bekleyen topcu:

2b2908820612c59b36039a66d32d6b93.jpg

Erden Timur: "Ayrılıklar olacak. Birileri gidecek, birileri gelecek. Kimileri kiralık gidecek. Göreceğiz."

Baskanim haftaya bir cik aciklama yap. Sen konusunca musterih oluyorum

Erden Timur: "Birçok Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarından transferde rekabeti yükselttiğimize dair şeyler duyuyorum. Bizim sloganımız; 5 büyük değil artık 6 büyük lig olacak. Bizim amacımız bu yönde."

Erden Timur: "Birçok Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarından transferde rekabeti yükselttiğimize dair şeyler duyuyorum. Bizim sloganımız; 5 büyük değil artık 6 büyük lig olacak. Bizim amacımız bu yönde."
Her takım bunu amaçlasa başarırız da biz de daha çok başarılıyı paçasından tutup aşağı indirimeye çalışmak oluyor amaç. Yayın için yapılan anlaşma ne zaman bitiyor onunda artık biraz yükselmesi lazım lige o kadar yıldız geldi. Yayıncı kuruluşta yenilik hiç yok insan marka değerini yükseltmek için kameraları son teknoloji ile yeniler, daha iyi çekim yapar, yayıncılıkta yeni şeyler dener yok arkadaş hiç bir bok yaptıkları yok.

Umrım Erden Timur yangına biraz su serpmiştir.

Erden Timur: "Zaniolo'nun transferi konusunda Aston Villa ile son aşamaya geldik. 35 milyon Euro'dan daha fazla para kazanmak için bonusları zorladık. Ondan amacımız para kazanmaktı."

40 gün bekleyen diyince yanlış algılayanlar olacaktır. Bizi beklediği için diğer teklifleri elinin tersiyle itmesi diye bir şey olmaz, başının çaresine bakar adam. Demek ki başka kulüplerin pek ilgisini çekmiyor...

Geri
Üst Alt