Erden Timur: "Borçlar için fon oluşturduk. Galatasaray 3-4 yıl içinde nefes alır!"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
🦁 Erden Timur, Oksijen’den Elif Ergu’ya konuştu.

🗣️ Erden Timur: "Borçlar için fon oluşturduk. Galatasaray 3-4 yıl içinde nefes alır!"

Erden Timur: "G.Saray'ın gelirleri için bir fon oluşturacağız. Bu fondan gayrimenkullerle yaratılacak gelirler bloke hesaplarda olacak. Bloke hesaplardan 4 kademeli denetim sistemi ve anlaştığımız bağımsız fonlarla hem dikey hem yatay denetim modelleri sürdüreceğiz."

Erden Timur: "Böylece çok ciddi bir meblağ kalacak Galatasaray'a. O para bugünkü rakamla 10 milyar TL. Bu kadar para bir fon. Ana parayı kimse harcamayacak."

Erden Timur: "Böylece çok ciddi bir meblağ kalacak Galatasaray'a. O para bugünkü rakamla 10 milyar TL. Bu kadar para bir fon. Ana parayı kimse harcamayacak."

Erden Timur: "4-5 ayrı fon olacak. Altyapı fonu, yeni varlık fonu, tesisleşme fonu, amatör branşlar fonu ve GS Future fonu. Bu fon G.Saray'ın geleceği olacak. Bunlar dışındaki kısım da faaliyet giderlerine harcanacak, bu modellerde 3-5 yıl sonra faaliyet zararı edilmeyecek."

Erden Timur: "Çünkü altyapıya önem veriyorsun, tesisleşiyorsun, futbolcu yetiştireceksin böylece zarar etmeyeceksin demek..."

bunu duyan mali 4. vitaminsiz kanadını aldı bile

şimdi galatasaray düşünsün.

Böyle genç ve vizyonlu bir yöneticimiz olduğu için çok şanslıyız. Uzun yıllar yönetimde olur umarım.

hayri cunddan daha büyük gsli

bravo başkan iyi ki varsın

sinan-engin.gif

Bu fon işi nedir bilen renkdaşlar anlatsın yaw mesela benim borsa hesabımda hisse almadığım para için banka soruyor fon alak mı abi diye al dersem parayı çekip yatırıyor bir yere her gün 3-5 bişey atıyor istediğin an çekiyorsun falan öyle fon mu ne bu

Bir dönem daha devam edecekleri kesin gibi. 2027'ye kadar görevde kalacak bir Erden Timur ihya eder kulübü. Hatta başkan olarak devam edip bambaşka bir seviyeye çıkarabilir.

Turk spor tarihine damga vuracak biri. Bu nedenle Ali Koc'un hedefinde. Gs taraftari sonuna kadar sahip cikmali.

çok mantıklı bir hamle gibi geldi. anladığım kadarıyla bir anapara yaratılacak ve buradaki para değerlendirilecek ve her sene bir miktar gelir gelecek.

Geri
Üst Alt