- 22 Ağustos 2010
- 29.280
- 30.946
- 2.638
Samet hızlı olsa Barcelona'da oynardı Güntekin. :///
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet hızlı olsa Barcelona'da oynardı Güntekin. :///
3-4 sene sonra o 10 Milyar TL acaba kac Euro eder?
Hamleler çok mantıklı. 10 milyar TL'nin yıllık faizi kaç para olur ?
Banka faizi olursa yaklaşık 3 milyar tl.Hamleler çok mantıklı. 10 milyar TL'nin yıllık faizi kaç para olur ?
10 milyar TL o fonda TL olarak kalmayacak. Örn: Yabancı para cinsinden devlet tahvili alınır, İngiltere devlet tahvili alınır vb. Böylelikle paran yabancı para cinsinden değer kaybetmeyecek ve yıllık belirli bir getirisi olacak. Finansmsn araçlarından yararlanacaklar ana paranın yabancı para karşısında erimemesi ve ayrıca gelir getirmesi için, böyle açıklamışlardı bunu.3-4 sene sonra o 10 Milyar TL acaba kac Euro eder?
%30 faiz mi ? Belki mevcut hükümet düşünce faizler artacak gibi.Banka faizi olursa yaklaşık 3 milyar tl.
Şuan faizler %30 evet. Hatta böyle bir para için 32-33 bulunur bence farklı fonlar ve tahviller ilede değerlendirilebilir ayrıca.500 milyon euro ciddi bir rakam gerçekten, her yıl şampiyonlar ligine gitmiş gibi bir gelirimiz olabilir.%30 faiz mi ? Belki mevcut hükümet düşünce faizler artacak gibi.
Euro TL paritesi düşerse 10 milyar TL çok degerlenir
Sevmeye başladım senisenin sülalen benim gibi gsli görmemiştir
Çok lazımdı biraderSevmeye başladım seni
Lazim olur. Onuru 2mizde sevmiyoruzÇok lazımdı birader
Olayın özeti.O yüzden bu seneki şampiyonluk çok çok önemli, Türkiye ligleri için kırılma noktası.O sene bu sene, bundan sonra her sene!Türkiye'nin bayerni olacağız şükürler olsun