Video Haber Erden Timur: "Burdan çok güzel şeylerle ayrılıyorum"

Yanlış konu...

Madem buradayım buraya da yazayım... Bir insanım bir musibetten bin nasihat çıkarması da müthiş bir erdemdir... Allah yolunu bahtını açık etsin başkanım...

Arada güzel haberler de almıyor değiliz. 6 ay içeride yattı, neden yattığını kimse bilmiyor. Geçmiş olsun reyiz 🙏

Aldığımız güzel haber bile olan kötü şeylerin, bir nebze düzelmesi oluyor.

Sanırım gerçekten sadece güzel bir şey olmayalı o kadar olmuş ki

Hayırlı cumalar hacer lübüş ayar
Hayırlı cumalar athena gökhanı

En acılarıyla karşılaşmanız dileğiyle
3 günlük dünya ne de olsa ;)

Ceketini atsa başkan olur ama içerdeki ve dışardaki sırtlanlar, çakallar adaylığına izin verir mi bilmem.

Ceketini atsa başkan olur ama içerdeki ve dışardaki sırtlanlar, çakallar adaylığına izin verir mi bilmem.
Ciddi rakip cikabilecek olusum cikarsa (mevcutta yokoldu neredeyse tamamen) ve mevcut yonetimde tartisilan bir cok sey olursa baya dillendirilir.

Kendini hazir hisseder mi vakti gelince bilmem oyle bir role ama orasi apayri.

İşin üzücü kismi bu tarz durumlara sebeb olan ,elleri kolları uzun olan sırf zengin diye dilediğini hapse attırıp kendisi suç işlese dahi her daim haklı olanlar bu ülkede herzaman 1.sinif vatandaş muamelesi gordu ama haklı namuslu olanlar ya Dar ağacına gitti ya hapislerde çürüduler
Duvarda yazan adalet mülkün temelidir yazısına 2026 senesinde hala şüpheyle yaklaşıyor insanlar

Dursun Özbek seçime tek girip kazandıktan sonra serbest bırakıldı demek.

Dursun Özbek seçime tek girip kazandıktan sonra serbest bırakıldı demek.
Ne anlamalıyız sence bundan, Dursun Özbek' in önü mü açıldı, Erden Bey 1-2 ay önce tahliye edilse, apar topar başkanlığa aday mı olacaktı?..

Benzer mesajlara epeyce rastladığım için sorma ihtiyacı hissettim. Bilmediğim bir şeyler mi var acaba?

Bu işler yaşanmadan önce 2028’de yapılacak seçimde aday olacağı konuşuluyordu.

Umarım düşüncesinde bir değişiklik olmaz ve 2028’de hak ettiği, bir çok Galatasaraylının da kendisini görmek istediği koltuğa geçer

Geçmiş olsun

Ne anlamalıyız sence bundan, Dursun Özbek' in önü mü açıldı, Erden Bey 1-2 ay önce tahliye edilse, apar topar başkanlığa aday mı olacaktı?..

Benzer mesajlara epeyce rastladığım için sorma ihtiyacı hissettim. Bilmediğim bir şeyler mi var acaba?
Hepimizin bir çok konuda şüpheleri olabilir. Benim de bu konuda var. Bu soruları cepte tutup süreci izlemek en iyisi. Zaman gösterecek her şeyi.

Gecmise dair supheler ve sikintili denklemler bir yana, onumuzdeki surecte hepimizin beklentisi olacaktir taraftar olarak ama dusununce baskan olarak degil ,oncelikle secilmis bir yonetici olarak guvendigi/guvenecegi insanlarla yola cikabilir gibi durum da var.

Su an en onemlisi ustune atilan camurun temizlenmesi bunca zaman sonra - sagliginin yerinde , ailesinin huzurlu olmasi. Bunlar saglanmadan hic daha fazlasini dusunmeyelim bile.

O yuzden durumdan memnun olmamiz haricinde ne konussak su an bos biraz.

Geri
Üst Alt