Üye Görüşü Erden Timur Derhâl Transferin Başına Geçmelidir

Ahmet Bayram

Since 1481
Parçalı Üye
Başlık çok net. Ailesi, sevdikleri ile vakit geçirmek onun hakkı ancak bu kadar emek vererek omurgasını kurduğu takımın bu yıl çökme ihtimali var. İki haftalık kafa tatilinden sonra derhâl Sportif A.Ş. Başkan Vekilliği ve transfer işlemlerinin başına geçmelidir. Sıradaki başkanımızın arkasında olduğumuzu cümle âlem bilmelidir. Bizde kurda kuşa yedirecek aslan yoktur.

2 hafta mi?

Abi delirmeyin adam ailesinden 6 ay uzak kalmsi, isi gucune burunlar sokulmus. Birakin once biraz rahatlasin. Ozlem gidersin. Hayatina donsun.

Birakin kendine gelsin. 2028 de baskan adayimdir ama ozellikle mevcut yonetimdeki koltuk meraklilarinin oldugu ortama zaten girmemelidir su an.

Gelmez. Hele ailesine ve işine, hayatına henüz geri dönmüşken. Erden Timur'un Dursun Özbek yönetiminde bir daha yer alacağını düşünmüyorum. Haklı da.
Birak yer almayi, uzak bile durmali. Dursun Ozbek ozelinde soylemiyorum ama tum yonetim olarak soyluyorum.

Kusura bakmayin da adamin su an aklindaki son seylerden biri Galatasaray'da yonetici olarak calismaktir. Adamin hem ozgurlugune hem de malvarligina el konulmus. Tahliye edilmesi herseyin olumlu oldugunun garantisi degil.

Erden Timur beraat etmedi suçlar düşmedi. Adli kontrol ve yurtdışı yasağı var. Dışarda olduğu için artık kendini daha iyi savunabilir. Tüm suçlarından kurtulsun ailesi ile güzel vakitler geçersin bir gün elbet buluşacağız. O gün bizler için ne güzel bir gün olacak.

Başlık çok net. Ailesi, sevdikleri ile vakit geçirmek onun hakkı ancak bu kadar emek vererek omurgasını kurduğu takımın bu yıl çökme ihtimali var. İki haftalık kafa tatilinden sonra derhâl Sportif A.Ş. Başkan Vekilliği ve transfer işlemlerinin başına geçmelidir. Sıradaki başkanımızın arkasında olduğumuzu cümle âlem bilmelidir. Bizde kurda kuşa yedirecek aslan yoktur.

Ben bu postu ayakta alkışlarım

Neden oyle düşünüyorsun.Kutlamlarda Erden baskanın oğlunu yanından ayırmadı.Resmen gözlerimiz doldu o günde.Oyle dusunme ustunden çok sular akmıştır.Bu akşam bile gorusebilirler.Kim bilir.
Erden in oğlu Icardi ye geliyor, büyük ihtimalle o çağırdı. Dursun görünce benimle çıksın diyor. O gün öyle demişti muhabirler

Erden in oğlu Icardi ye geliyor, büyük ihtimalle o çağırdı. Dursun görünce benimle çıksın diyor. O gün öyle demişti muhabirler
Ne olursa olsun.Çok büyük bir jestti.Demem o ki aralarında nifak tohumu olduğunu asla düşünmüyorum.Onu kastettim Emrahcığım.Hele bu saatten sonra asla ihtimal bile vermiyorum.

adamın daha şirketi bile kendisinin kontrolü altında değil önce o konuları çözsünde şuan bu tarz konulara vakit harcayacağını sanmam

Arkadaşlar 1 sakin, tahliye oldu evet ama detaylar da adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı da var.

Bence iş bu noktaya geldiyse, ileride tamamen aklanacaktır.

Bırakın adam biraz ailesi ile zaman geçirsin. Güzel havaların tadını çıkarsın. İleride tamamen aklanıp (bence olacak) çok daha güçlü şekilde dönsün aramıza.

Adam içerden yeni çıktı şimdi gidip ergenlerin küfürlerini mi yiyecek bi de :d

Olmayacagini biliyorsun arkadasim. InsaAllah bir gun diye bir dilekte bulunsan daha kabul edilir bir yorum olurdu bence.

Her şeyin zamanı var. Ailesine odaklansın. Onun varlığı Galatasaray için yeter. İlla görev yapmasına gerek yok.

Geri
Üst Alt