Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.770
- 104.590
- 5.238
Dursun konusundan niye atıldımSiz acunun teknesine bindiniz belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun konusundan niye atıldımSiz acunun teknesine bindiniz belli oldu
tamam sende survivora gideceksinDursun konusundan niye atıldım
Siz acunun teknesine bindiniz belli oldu
ne alaka latamam sende survivora gideceksin
ben atmadım haberım yok iyi aksamlarne alaka la
60-70 milyon dolar dediğin rakamlar arasında 10 milyon dolar fark var hocamO konuşulanı pek bilmiyorum ama 60-70 milyon dolar peşinat + %50 hasılat paylaşımı ise bana kötü gelmiyor ama tabi Genel Kurul da bir çok inşaatçı var bunlardan biri de Erden Timur onlar konuşacaktır ona göre yetki verilir verilmez. Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.
Kimse hayrına bir iş yapmıyor,müteahhit de kazanmak isteyecek tabi ki%50 hasılat paylaşımı mı ? büyük kazık yeriz ... %50 çok ama çok büyük bir oran.
baba ordan 400-450 M dolar gelir hesabı yapılıyor maliyetler falan düşülerek NET gelir yani(dursun tarafı)
200-225 M dolar hasılat bırakıılır mı 70 M peşinat peşinde koşup BB den çıkacaksın diye...
uzun lafn kısası yönetime bu kadar güvensizlik varken (kamuoyunda yani) - yönetimde aslında girmemesi lazım bu topa ama girecek...yaptık ettik demeye getirirken bir sürü risk alınacak şu an.
Altaylı herşeye muhalif ama davet edersen gelirAltayli dursuna muhalif degil mi
7/24 sövüyor
BB'den çıkacak kadar ön ödeme işte. 2.2 milyar TL olması lazım. Denilen bu. Yetki kongresinde konuşulacak zaten. Sonuçta orada verilecek karar.60-70 milyon dolar dediğin rakamlar arasında 10 milyon dolar fark var hocam
yarın point otelin önünde izleyelim programı.Altayli dursuna muhalif degil mi
7/24 sövüyor
Bilmiyorum tam ama seçimlerde Dursun tarafındaydı diye hatırlıyorum. Alıntıla alıntıla küsme hemen..Altayli dursuna muhalif degil mi
7/24 sövüyor
rumen deme allasenBatşuayi maliyetine dragus alamaz miydik yaw
heralde hayrına değilde %50 Hasılat çok epik bir oran mütahhit için toplu işte ve de %35 adil olanı(bence)Kimse hayrına bir iş yapmıyor,müteahhit de kazanmak isteyecek tabi ki
İzleyecek misinBu tarihi yayın saat kaçta