Erden Timur, Fatih Altaylı'ya Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışma yaratacak konuları Galatasaray'ın menfaatlerini zedelememek için konuşmayacaktır. O açıdan kısır bir program bekliyorum ama RTE katılsa bu kadar heyecan yapmazdım gene de.

Seviyoruz napalım.

Erden timur kendisi zarar verici asla konuşmaz ya da polemik yaratacak.

ama fatih altaylı öyle sorar mı bilinmez.

E tabiki, hatta ön yorum yapacak öyle soracak. Soruya cevap vermesi için manipüle edecek ama karşısındaki de Ali Koç değil, eğitimli ve görgülü bir beyefendi. Yemez.

Yeri yerinden oynatacak açıklamalar yapmayacağı için boş

Neden ayrıldığını açıklayacakmış ama o bölüm genel Kuruldan sonra yayınlanacakmış

İçeride dönen bütün pislikleri tek tek aciklasa keske enazindan genel kurulda kararsiz kişiler için etkili olurdu

- Tete, Zaha ve Ndombele transferleri çok eleştirildi. Orada Galatasaray'a bir zarar verdin mi?

Erden Timur: "Genelde insanlar 50 tane şey söyler ama evet kabul ediyorum, zarar verdim. Ama Zaha, en çok istenen transferdi. Bir oyuncu havuzu var, bir liste var, bana o liste geliyor ve ben görüşme yapıyorum. Ben oyuncu seçmem.

İkinci senemde bir sorunumuz vardı. Limitten dolayı bonservissiz oyunculara yönelmek zorundaydık. Benim vazifem oyuncuyu ikna etmek. Zaha, sözleşmesinin uzatılması için 10.8 milyon € teklif almıştı. Bize geldi çünkü şampiyonluk almak istiyordu artık."

Erden Timur: "Bir oyuncu havuzu belirleniyor. Uzun listeden kısa listeye geçiliyor. Benim vazifem o oyuncuları ikna etmekti. Bir katma değerim de o olabilir. Samimiyet her şeyden geçer ve insanların çok az bulduğu bir şey bu. Meğerse samimiyet dünyanın en etkili şeyiymiş..."

"TRANSFER LİSTESİNDE BAMBAŞKA OYUNCULAR VARDI, LİMİT OLMASAYDI..."

İlk dönem transferleri sonrası Zaha, Tete, Ndombele transferi eleştirildi. Orada Galatasaray'a bir zarar verdin mi?

Erden Timur: "Basitçe söyleyeyim, 'verdin mi?' sorusunun cevabı 'verdim' ki genelde insanlar 50 bin tane şey söylerler ben direkt söyleyeyim...

Zaha herkes tarafından istenen oyuncuydu. Ben oyuncu seçme işine karışmam. Ben oyuncu seçmem. Oyuncular belirlenir. Bir kere haddi değil yöneticinin.

Bizim ikinci sene sorunumuz; harcama limitinden dolayı bonservissiz oyuncuydu. Sorun olmasaydı bambaşka oyuncular vardı. Onlar olsaydı bu oyunculara gidilmezdi."

Erden Timur: "Benim vazifem minumun bedelle oyuncuyu ikna etmek. Palace, Zaha'ya 10.8 milyon Euro maaş önermişti, oyuncu bize geldi. Çünkü artık şampiyon olmak istiyordu, Winner bir kulüp istiyordu.

İmza dahil 7-8 milyon Euro'ya geliyor yıllığı Zaha'nın... Bir sene önce 70-80 milyon sterlin teklif almış bir oyuncu. Başka takımlardan daha yüksek teklif almasına rağmen 2 milyon daha düşük rakama bizi kabul etti."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt