Erden Timur, Fatih Altaylı'ya Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur: "Ndombele'yi ne scout ekibi ne de teknik ekip seçmedi. Kimse seçmedi Ndombele'yi! 8 numara oyuncu lazımdı, son ana kadar limit vardı. Bedava oyuncular alabiliyorduk."

Erden Timur: "Szymanski ve Fred'i istedik ama biz kiralık olarak anlaşmaya çalıştık hep.

Fatih Altaylı: "Bu oyuncuların peşindeydiniz ama bonservisle alamadığınız için Fenerbahçe aldı?"

Erden Timur: "Tabii ki. Tüm mesele bonservis meselesiydi. Limitler bizim elimizi kolumuzu bağladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantiledikten sonra limitler açıldı ama artık transferin bitmesine 3 gün kalmıştı."

Erden Timur çıkıp gazete okusa dahi dinleriz.

Kafasına göre oyuncu seçip almadığını, böyle bir hükmü olamayacağını belki anlar zekasızlar bu açıklamalardan.
Zor. Zaten aleni belli olan bu durumu görmemek için ya tamamiyle bilgisiz olman lazım, ya da ağır art niyetli. Genelde 2.si çok var bizim taraftarlarda.

Üzerinden 2 sene geçti ne erden ne başka yönetici bu limit neyin nesidir net olarak açıklamadı üstelik biz şampiyon takimdik ,fenere 8jkya ne hikmetse limit yok ama Galatasaraya limit oldu ,çok garip

abov ne ara oldu bu iş - hemen izleyeyim.

Tiyatro derken Dursun ve avenesinden mi yoksa Gk daki dinazorlardan mı bahsediyor sence.
İşteyim dinlemedim henüz, açıklamasını gördüm.

Her oyuncuya Okan hoca okay vermiş, tek mutabık kalınmayan Ndombele, baştan beri söylediğimiz gibi.

Üzerinden 2 sene geçti ne erden ne başka yönetici bu limit neyin nesidir net olarak açıklamadı üstelik biz şampiyon takimdik ,fenere 8jkya ne hikmetse limit yok ama Galatasaraya limit oldu ,çok garip
Bb paranı kullanmana izin vermiyor. Bjk ve fb sponsorluk adı ile para sokuyor, öyle kullanıyor.

Domb konusunda hiç bir hata yok
Gayette alınabilir bir risk idi
Herif 2 sene öneceki halimin %50 sini verse donunda sallardı ligi zaten

Erden başgan bana liste verildi demiş bizim scout ekibi o zaman baş seçici mi? Listeyi kim hazırlıyor bizde admirim?
Teknik ekip, scout ve Ayhan, Fatih falan.

Zaten olması gerektiği gibi oyuncularla görüşüp miktarı minimize etmekti sorumluluğu.

Dünyanın her yerinde listeyi Teknik Kadro hazırlar.

Scout ekibi oyuncu önerir ve hoca onay verirse listeye eklenir.

Öncelik sırası çıkarılır.

Daha sonra yönetim onayına gider.

Yönetim maliyetleri ile ilgili çalışma başlatır ve ona göre revize yapılır devam edilir.

Bizde de o şekildedir.

Ama listeyi Hatipoğlu ya da Timur yapmaz.

20 yıldır iş dünyasında olan adamlar futbol hastası değilse bırakın Kiev'de ki adamı Angelino vs de bilmez ya da takip etmez bilse de.

Ayrılma sebepleri genel kurulda sonra yayinlacakmis bence kesinlikle yanlış ,onay verilir ve bu büyük zararlara yol açarsa ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt