- 23 Ocak 2019
- 25.145
- 32.791
- 2.273
Yapılması gerekenden çok daha azını yapmış. Şöyle tiplerin borsada işlem gören bir şirket hakkında binlerce takip edeni varken asılsız haberler yapılmaması gerektiğini başka türlü öğretemezsin. Bu belgelere rağmen yine de utanmamışlardır. Kafalarına göre oturup Galatasaray adını kullanarak hikaye yazıyorlar, bu kadar kolay olmamalı. Bunu sen ben, sokaktan geçen taraftar yapar ama bu kadar büyük platformlarda bu kadar kolay yalan söyleyemezsiniz, dediğim gibi Galatasaray borsada işlem gören, yatırımcısı olan bir şirket. İş manipüle etmeye kadar gidiyor, daha dün aynı adam çıkmış olmayan antrenmanda, milli takımda kampta olan Kerem ile Sergio'nun birbirine girdiğini iddia etti. Ben de böyle şeylerle uğraşılmasını, bu gibi şahıslarla muhatap olunmasını gereksiz buluyorum ama işin diğer tarafında da bunları izleyen çok sayıda insan var, söyledikleri yalanlarla koskoca kulübü zan altında bırakıyorlar. Bunlara inanıp da yönetimi sorgulayan Galatasaray üyesi insanlar bile oluyor maalesef.Fb’nin teklifini göstermiş, çok gereksiz hareketler.