Erden Timur: "Fenerbahçe'nin Icardi ve Zaniolo için ne teklif ettiğinin belgeleri var"

Fb’nin teklifini göstermiş, çok gereksiz hareketler.
Yapılması gerekenden çok daha azını yapmış. Şöyle tiplerin borsada işlem gören bir şirket hakkında binlerce takip edeni varken asılsız haberler yapılmaması gerektiğini başka türlü öğretemezsin. Bu belgelere rağmen yine de utanmamışlardır. Kafalarına göre oturup Galatasaray adını kullanarak hikaye yazıyorlar, bu kadar kolay olmamalı. Bunu sen ben, sokaktan geçen taraftar yapar ama bu kadar büyük platformlarda bu kadar kolay yalan söyleyemezsiniz, dediğim gibi Galatasaray borsada işlem gören, yatırımcısı olan bir şirket. İş manipüle etmeye kadar gidiyor, daha dün aynı adam çıkmış olmayan antrenmanda, milli takımda kampta olan Kerem ile Sergio'nun birbirine girdiğini iddia etti. Ben de böyle şeylerle uğraşılmasını, bu gibi şahıslarla muhatap olunmasını gereksiz buluyorum ama işin diğer tarafında da bunları izleyen çok sayıda insan var, söyledikleri yalanlarla koskoca kulübü zan altında bırakıyorlar. Bunlara inanıp da yönetimi sorgulayan Galatasaray üyesi insanlar bile oluyor maalesef.

"ESKİ YERLERİMİZİ GERİ ALDIK!"

Erden Timur: "Ali Sami Yen arazisinin yanındaki arazi zaten eskiden bize verilmişti. Eski Ali Sami Yen arazisinden alınan arazileri yeni stadımızın yanında vermişlerdi ama gitti gitti sadece stadın orası kalmıştı, aslında bize ait yerlerimizi geri aldık. Kulübün merkezi olacak, amatör branşların sahaları olacak, basketbol sahamız orada olacak, oyuncularımızın konaklayacağı yer olacak."
Çok güzel proje böylece stad ve çevresi gerçek anlamda kulübün merkezi haline gelecek, hatta restoranlar vb. gibi kiralanabilir alanlarda olacak dedi, senelik iyi de bir getirisi olur komple oranın. Lakin orayı nasıl finanse ederek yapacağız? Başkan Galatasaray'a ekstra tük olmayan bir finansman modeli ile yapacağız yakında açıklayacağım dedi ama bu bana pek mümkün gelmiyor.

Ya neden takılıyonuz ki. Adam transferlerimize salça olup bizi irfan can ve pedrodan kurtardı. Her transfere salça ola ola batırdı kulübünü. Galatasaray hasedinden tarihi başarısız başkan oldu. Ne güzel işte dalga gecin

HY GD ikilisi içerlemiş baya bunların kanalına bağlanmadı diye… yarın transfer dönemi kapısında yatıp dilenirler ama tüyo versin diye….

Belge konusuda transfer yanısıra karşı tarafın yalancı olduğunu kanıtla gözlerinin içine sokmak için yapılmış yerinde hamledir.

Söylediği herşey ayrı bir şekilde değerlendirilir ama Erden Timur çok farklı bir profil. Ben daha önce böyle bir yönetici görmedim. Dursun Başkandan sonra başkan olursa Galatasaray hayal edilen konuma çok daha kolay ulaşır. Ben başlarda bu adam acaba reklam için mi geldi diyordum ama alakası bile yok. Doymuş mala mülke.

erden timurun sufi bir yanı var herhalde

kesin bir bağlantısı vardır

Yalniz su candas denen herife hep uyuzdum simdi tamamen gicigim kendisine.

Kuşların babası tokat manyağı yapmış birilerini

Belgeler ile gelip aciklamasi iyi olmus.

Fener teklifi yapmış, araya girmiş bu söylemler bana gerçekçi gelmiyor artık.

Ne yani her transferimize mi göz koyuyor bu herifler.

Bu normal bir psikoloji değil sanki biz biraz kuruntu yapip feneri ensemizde hissediyoruz bu paradoksun psikolojide bir adı vardı neydi neydi. Şimdi hatırlayamadım

Bu normal bir psikoloji değil sanki biz biraz kuruntu yapip feneri ensemizde hissediyoruz bu paradoksun psikolojide bir adı vardı neydi neydi. Şimdi hatırlayamadım
Kirmizi kart ile eski hakemi ugurluyoruz arkadaslar.

1680083824275.png

1680084352033.webp

Geri
Üst Alt