Erden Timur: "Futbolda temiz eller operasyonu yapılsın"

Sedat Yıldız

Büyük Kaptan
Erden Timur: "Dün gece sonuca direkt etki eden bir hata yapıldı. Başka hatalar da oldu ama bu direkt sonuca tesir etti. Biz itidalli açıklamalar yapmaya çalışıyoruz. Hem hakkımızı savunacağız hem de itidalli olacağız. O pozisyon direkt şampiyonluğa tesir eden bir hata."

Erden Timur: "Farklı görüntüler varken... VAR'a görüntü gitmedi diyorlar, işi başka yere götürür. Böyle bir görüntünün işlenmeyip hakeme yansıtılmaması akla mantığa uygun değil. Federasyonun açıklama yapması lazım!"

Erden Timur: "Sonuçlar sahaya yansıyor. Telefonlar, her şey incelensin. Kimse ayranım ekşi demiyor. Futbolda temiz eller yapılsın. Ekim ayından önce söyledik. Derhal başlanması lazım."

Son düzenleme:
Erden Usta seni seviyoruz fakat bu yumuşak tarzla daha da yüzsüzleşiyorlar.

Aalan erden agabey sen olmasan kimse konusmayacak. Temiz eller operasyonu yapilmaz spor bakani osman askin bak. Fenerine zarar gelmesini istemez

Ali nasil bu kadar güclü oluyor anlamiyorum. Herif acik muhalefetci, secimden sonra ne ney oldunu gösterecegim falan diyen herifin nasil az olsa da fisini cekemediler anlamiyorum.

Erden Usta seni seviyoruz fakat bu yumuşak tarzla daha da yüzsüzleşiyorlar.
Her maç sonu çıkıp bağırıp çağırarak da bir şey kazanılmıyor bu konuda daha önce de söylediğim gibi olaya yanlış bakıyorsun.

Sence karşı taraf neden tüm açıklamaları başka yöneticilere yaptırıyor aslında laf tek kişininken? Az konuşacak öz konuşacaksın, lafta değil icraatta olacaksın. Geçen sene ADS maçının sonuna kadar ağzımıza sıçtılar sonra çıktık gerekeni söyledik bir daha hata yapabildiler mi öyle?

Arkadaşlar temiz eller falan yapilamaz.

Türkiye'de en ucuz sosyal hobi futbol izlemek , milleti futbolla uyutuyorlar , eminim yukarıda birileri camialar birbirine girdikçe " ohh ne güzel girsinler birbirine bizi unutsunlar" diyerek kahkaha atıyorlardır.

Bu sistemi neden bozsunlar ?

Ali nasil bu kadar güclü oluyor anlamiyorum. Herif acik muhalefetci, secimden sonra ne ney oldunu gösterecegim falan diyen herifin nasil az olsa da fisini cekemediler anlamiyorum.
Ülkenin en büyük sermayesi, siyaset bile dokunamıyor. ülkenin beka sorunu olmaya başladılar

taştaşlarını koç yesin erden başganım

Güzel bir açıklama olmuş ama daha sert istiyoruz

Çok daha sert dimdik

Koç ailesi her zaman gücün yanındadır.
Bunlar çıkıp deseki bize şampiyonluk verecekler ama oy istiyorlar biat istiyorlar hepsi sıraya girer hatta hileyle 2-3 kere daha oy atmaya kalkarlar. Bunların Cumhuriyetin son kalesi dediği şey anca kumdan kale. Osuruğumla yıkarım o kaleyi

Geçen seneki ligi bitirtmeyiz cümlesi için hala özür dilemesi çok gereksiz en başından beri özür dilemiyecekti

Geri
Üst Alt