Erden Timur: "Futbolda temiz eller operasyonu yapılsın"

kulüp içinde şu adamı küstürmesinler yönetimde devam etsin. yoksa ne koç'un ne diğerlerinin gücü yeter yönetimden koparmaya. ama galatasaray'ın içinde bir şeyler oluyor her şey yolunda derken bozuyorlar gidişatı. bu döngü bu sefer kırılır umarım.

Herkes senin gibi olsa Galatasaray’ımızın hakkını kimse yiyemez.

Türkiyede adalet arayanın sonu ,soluğunu başka yerde almasıyla sonuçlanır

Ali nasil bu kadar güclü oluyor anlamiyorum. Herif acik muhalefetci, secimden sonra ne ney oldunu gösterecegim falan diyen herifin nasil az olsa da fisini cekemediler anlamiyorum.
İntikam soğuk yenirse lezzetlidir. 2. Yarı Fenerin fisini çekecekler ki bir Trabzon maçıyla başlaması muhtemel

Her maç sonu çıkıp bağırıp çağırarak da bir şey kazanılmıyor bu konuda daha önce de söylediğim gibi olaya yanlış bakıyorsun.

Sence karşı taraf neden tüm açıklamaları başka yöneticilere yaptırıyor aslında laf tek kişininken? Az konuşacak öz konuşacaksın, lafta değil icraatta olacaksın. Geçen sene ADS maçının sonuna kadar ağzımıza sıçtılar sonra çıktık gerekeni söyledik bir daha hata yapabildiler mi öyle?
Aga sezon ortası geldi fbnin 15 puan gerimizde olması gerekirken puan puanayız, kritik bir oyuncumuz sakatlansa 2 hafta üst üste puan kaybetsek 2 maçlık fark oluşturacaklar, bir daha da bizi yakalatmazlar; bakın bu sene çok çok farklı şeyler dönüyor. Bu sene geçen senekiler gibi olmaz, döndürmezler. Adamların gözleri dönmüş. Aleni şekilde yapıyorlar, göz göre göre yapıyorlar. Üsküdar’ı geçmek üzereler.

Her maç sonrası bağırılmaz diyorsun da geçen de başka başlıkta konuştuk seninle, bjk her maç sonrası bağırarak şampiyon oldu sergenle. Fener de öyle yapmaya çalışıyor şu anda. Sürekli konuşarak haklarının yendiğini söylüyorlar, kamuoyu da buna inanıyor. Hakemleri bağlamışlar, disiplin kurullarını bağlamışlar. Gidip sorsan en çok fenerin hakkı yendi derler. Ama adalet olsa ilk 3te olmazdı fener bu sene.

Son 3 haftayı mı bekliyoruz gerçekten müdahale etmek için? Çok geç olacak, bu sene çok pişman olacağız. Ama zaten emrin başka yerlerden geldiğini düşünüyorum. Bu cılız açıklamalar da taraftarımızın gazını almak için. Umarım yanılırım ama bu sene şampiyonluğumu çaldılar şimdiden yazıyorum. Sene sonu kimse ağlamasın yönetimden sakın.

daha ne yapsınlar renktaş bence yönetim elinden geleni yapıyor savunuyor haklarımızı
Sence hakem hataları, fenerin arkadan ittirilmesi, bizim ise sürekli çekilmemiz değişiyor mu, azalıyor mu? Yoksa her hafta daha da mı fazlalaşıyor?

Bu koç grubunda her telden kol var.
Bunların cemaat bizi ele geçiriyor futbolu ele geçiriyor diye serzenişini direkt yaşıyorlar. Aptal olm bunlar vallahi bak

Bu koç grubunda her telden kol var.
Bunların cemaat bizi ele geçiriyor futbolu ele geçiriyor diye serzenişini direkt yaşıyorlar. Aptal olm bunlar vallahi bak
Enayiler bide sezon sonu seçimde aday olmayacağını bırakacağını falan düşünüyor. Yıldırım Demirörenden beter ayrılır. Verdiği paraları faizi ile geri alır topçulara ipotek falan koydurur görürsünüz.

kulüp içinde şu adamı küstürmesinler yönetimde devam etsin. yoksa ne koç'un ne diğerlerinin gücü yeter yönetimden koparmaya. ama galatasaray'ın içinde bir şeyler oluyor her şey yolunda derken bozuyorlar gidişatı. bu döngü bu sefer kırılır umarım.
o içimizde dediğin adamlar fbjk maşaları. Her genel kurul üyesi gerçek galatasaraylı değil sonuçta

Enayiler bide sezon sonu seçimde aday olmayacağını bırakacağını falan düşünüyor. Yıldırım Demirörenden beter ayrılır. Verdiği paraları faizi ile geri alır topçulara ipotek falan koydurur görürsünüz.
Ben bu kadar zekadan yoksun bir oluşum görmedim

Önce ülkede temiz eller operasyonu yapılsın futbol da kendiliğinden temizlenir zaten.

kOÇ ile iş anlaşması olan yöneticler yönetimden dehlenmeli bir an önce. Galatasaray'ın hakkını savunamayanlar yönetimde olmayacak.

Geri
Üst Alt