Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Buna sebep olanların hepsinin Allah belasını versin, yazıklar olsun, lanet olsun sizin gibi insanlara.

35 milyon kişinin ahını alacaksınız, adiler !!!

Erden 3 ay sonra başkan adayı olsun düzgün yönetimle birlikte en büyük favori olur.

Bu dakikadan sonra olacağını sanmıyorum bir şeyler değişmezse ama bu olayın başlangıç olmasını ve bunu yapanların tek tek ifşa edilmesini istiyorum.

Hala Erden’e bok atma çabasında olan taraftarlar da yarın başarısız olursak ağlamasınlar, onların da içerde çamur atanlardan pek farkı yok zaten.
sonraki döneme kesin çalışacaktır bu adam ya
güvendiği yerdende desteği bulursa aday olur.

İsim vermemesine katılmıyorum isim vermeliydi. Anladığım zamanında Fatih hocaya komisyoncu vb gibi iftiralar Timur'a da atıldı hatta yönetim içinden buna çanak tutanlarda oldu ki Özgörkey ve onun tayfası vardı başkası da vardır. Özbek burada bunu önemsemedi ve Erden Timur'a yeterince destek olmadı sonuçta bunları yediremeyen Timur'da istifa etmek durumunda kaldı.

Erden Timur keşke isim olarak açıkca açıklasaydın böyle üstü kapalı konuşarak daha çok zarar verdin, yönetimde senin de dediğin gibi Gs'ye faydalı olmak için çalışan kişiler var onları da bu şekilde zan altında bıraktın gibi oldu. Şimdi kirli siyaset ile savaşaçağını söyledin nasıl yapacaksın bilmiyorum umarım başarılı olursun. En kısa zamanda seni tekrar Gs'de başkan yada başka bir görev de görürüz.

Söyleyecek bir şey yok. Belki karşı taraftan Erden Timur'a bir karalama kampanyası başlatabilirler paralı satılık kalemler ya da trollerle. Taraftar buna prim vermemeli ve tek amaç mevcut yönetimi oradan indirmek olmalı.

Ne kadar çabuk olursa iyi olacak.

Mustafa Cengiz'i taniyan kimdi taraftar bazinda? Orada ic muhalefet birini cikardi ortaya Dursun'u indirmek icin. Kongre uyelerin, ozellikle liseli kisimin hep one cikarmak istedigi birileri oluyor oradaki secime taraftarin etki edebilmesi minimum.

Bende Erden'i cok seviyorum keske bir gun baskanlik yapar diye istiyorum ama bunun icin lobi calismalarina baslamali, taraftar cok seviyor diye baskan yaptirmazlar.
Erden Timur dünkü çocuk değil yav. Başkan olabilecek bir yaşa gelmiş süreci tamamlamış, bu sürenin yarısında da kulübe içten dıştan desteklemiş cemiyette bilinen adam.
Aysal 70 yaşında başkan olabilme sürecini beklerken, bu adam 40 küsür yaşında başkan olabilecek kıvama gelmiş durumda.

Şampiyonluk yarışı varken böyle bir şey yapamazdım dedi açık açık
Zaten takımın kafası bulanmıştı fener maçından önce, çok bir şey olacağını sanmıyorum. Keşke söyleseydi ama kendi tercihi, bu vaziyette bile takımı düşünüyor adam, örneğini bulmak çok zor. Ortalığı yıksa 30 milyon taraftarı arkasına alırdı. Yıllar önce Dursuna ve liselilere karşı rahmetli Mustafa Cengiz başkanımızın arkasında nasıl kenetlendiysek aynı şekil olurdu bir şeyler. En azından küsmüş vazgeçmiş bir görüntü vermedi, içeriden mücadele edilmiyor dışardan edeceğim dedi.

Erden Timur dünkü çocuk değil yav. Başkan olabilecek bir yaşa gelmiş süreci tamamlamış, bu sürenin yarısında da kulübe içten dıştan desteklemiş cemiyette bilinen adam.
Aysal 70 yaşında başkan olabilme sürecini beklerken, bu adam 40 küsür yaşında başkan olabilecek kıvama gelmiş durumda.
Bir gun olabilir bende oyle umuyorum ama 2 sene sonra baskan olma ihtimali zayif suanki yapida, tabi zaman ne gibi degisiklikler gosterir bilemeyiz..

Bizim takım lig ortasında havlu atar zaten. Şimdiden o dursunu ibra etmemeyi düşünmeli gerçek gs'liler.

Geri
Üst Alt