Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Günlerdir yaziyorum transfer umrumda degil

Bu adamin takima destegi ve uyumu okadar fazla ki bunu gelecek sezon hissedecegiz

Yazik oldu

Göz göre göre kendimizi engelliyoruz

5. Yildiz hedefi ile devam etmek yerine yine kaos’a sürüklendik

Taner Askin gibiler de rahatlamistir artik..!

Hali gibi duvara asip dovmussunuz adami..

Yaziklar olsun size..
rahatlama mı ...

misal abi sen Taner Aşkın'ı bir eczanede falan gördün...(Atıyorum tamamen ) herife sert sert bakmaz mısın ?

kitlesel nefrette ifşa olanlardan biri bu ..

hani ali koç diyordu ya "bu adamları rahat bırakmayın - foto çekin " ...o şovdu ...bu adam yaşayacak onu mesela bu yaşında.

Dürüst ve gs i seven bir yönetici nasıl kusturulur bunu izledik. Aynısını hocaya oyunculara da toksik şekilde yapanlar umarım bırakır artık şu davranışları

fb maçında ki gibi davranırsa niye eleştşrmeyelim

ayriyeten saha dışında candaş acun macun gibilerle işi olursa onuda yeriz bu saatden sonra

erden timuruda eleştirdik yeri geldiğinde

ama bizzat burada bile yazılan star manyağı, komisyoncu gibi laflar etmedik

sucukcu ultraslan tayfadan bir kelime dahi destek açıklaması yok!!! kimlerin köpeği oldukları belli!
Savunduğumdan değil ama, zaten taraftar elinden gelen tepkiyi gitmemesi adına sonuna kadar verdi. Çok daha kişisel bir durum olmalı. Söz konusu Galatasaray diyorsa gerisi lafügüzaf.

Enfeeble + corpse explosion kurbanı olmuş anladığım kadarıyla.

Ali Koç'un parmağı olabilir bu işte.

Gercekten yazik.

Bu senenin cok basarili gececegini dusunmuyorum. Ekip heryerde onemli.

Bazi arkadaslarin dedigi gibi 2 yil iyi giderken bir sekilde bozuluyor. Gerek TFF gerek teknik adam gerekse baskan ozelinde…

Günlerdir yaziyorum transfer umrumda degil

Bu adamin takima destegi ve uyumu okadar fazla ki bunu gelecek sezon hissedecegiz

Yazik oldu

Göz göre göre kendimizi engelliyoruz

5. Yildiz hedefi ile devam etmek yerine yine kaos’a sürüklendik
Icardi seneye tesislerde mangal yapar derken şaka yapmıyordum. Hepsi bir şeyleri bahane edip salacak ve o 2 senelik neşe dolu aile ortamı sıcaklığı gidecek. Okan Buruk en üzgün kişidir şuan bu duruma. Hocanın yanından ayrılmayip hep destek veren, onu rahatlatan kişiydi Erden Timur.

Dursun bey ve metin beyin adresi olan var mı? 10 kilo kına sipariş edicem. Rahat rahat gidip Florya çökebilirler.

Zaten daha önce de Galatasaray'ın tek rakibi kendisir olayını az çok biliyorduk, bu toplantı ile o kadar şeyi de anlatmamasına rağmen Erden Timur'un, içerinin aslında ne kadar kokuşmuş olduğunun da net şekilde herkes farkına varmıştır.

Bizim bu kulüpten taraftar olarak beklentimiz ama aslında olmayacak tek şey istikrar. Bizden istikrar bâbında bir yol olmaz. Aksini beklemek hayalciliginde ötesi bir durum. Kim uğraşıyor birşeyler yapıyor hop tepetaklak.

Sıkıldım. Taraftar olarak sıkıldım keza yaşanacak süreç malum. Yine inşa edilmiş şeyler yıkılacak, yine en baştan yapılmaya çalışılacak. Geçirdiğimiz 2 sene dışarıda mhksindan tffsine, febesinden bjksına hangi belalar ile uğraştığı malum iken bu kulübün, içerideki şerefsizlikler esas can acıtan taraf. Bu kulübü böyle cendereler içerisine kimler sokuyorsa, kimin emeği varsa hakkımı helal etmiyorum. Hepsinin abv.

Erden Timur. Erden abimiz. Galatasaray iki sezon art arda Şampiyon olduysa ve İcardi başta böyle büyük yıldızlar armamıza bağlandıysa tek sebebi kendisidir. Dursun efendi başkan olduysa başlıca sebebi kendisidir. Malesef Erden abinin vedası bizi bitirecek gibi geliyor.
ycii2n.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt