Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi ve taraftarın en çok sevdiği yöneticilerinden biri istifa edecek ve bu konu böyle kapanacak öyle mi

Yok öyle şey, bu güzel adama bu iftiraları atanlar taraftar önünde hesap verecek
Bunu nasıl başaracağız peki

Bize düşen nedir

Post atmak twit atmak mı

Samimi soruyorum

Ben daha yeni izleyebildim toplantıyı işten. Yorumlara da fazla bakamadım.

Ben mi bir şey kaçırıyorum. Diyor ki kulüp içinde iftiralar var, sürekli uğraşanlar var ve bu yüzden çekiliyor değil mi? İyi de bu iftiraları sallayan var mı? Yok gibi bir şey. Kulübe zarar veriyor mu? Vermiyor.

Tamam iftira yemek dünyanın en iğrenç olayıdır ben de farkındayım da, abi it ürür kervan yürür ya. Gerçekten tek sebep bu mu ben mi bir şey kaçırdım?

Bir de içeride bunlarla baş edemezdim, susmak zorundaydım dedi, evet aynen öyle susmak zorunda kalırsın. Ben olsam ben de susardım ama dışarıdan ne yapacaksın? Adamlara her gün küfür mü edeceksin? Nasıl baş etmeyi planlıyor bu vatandaşlarla ben anlamadım.
Anlamıyorlar hocam burada toz kondurmuyorlar. Tamam ben de seviyorum adamı öyle komisyon falan inanmıyorum iftira olduğu belli bunları yapacak biri değil ihtiyacı da yok ama işin öbür boyutunda madem çok sıkıntılı durumlar var camia içinde seçimlerden önce Süheyl Batumu desteklediğini açıklasaydı ya şimdi bıraktı gitti iftira atan kim o ne bu ne herşey havada kaldı o yüzden tek sebep bu olamaz diyorum ben de.

:uhu::uhu::uhu:

Sevenlerin olarak neyin ne olduğunu aylardır biliyoruz, her şeyin farkındayız

Gücümüz yeterse hepsini doğduğuna pişman edeceğiz ağabey

Yetmezse de bizi mazur gör. Gelecekte Sn. Reşit Ömer Kükner ağabey gibi kıymetli Galatasaraylılarla senin bu kulübe liderlik ettiğini görmek istiyoruz

Her şey için teşekkürler her şey gönlünce olsun
Nasıl pişman edeceksiniz ki

Bence tek bir çözümü var

Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün iş yapmasına engel olacak eylemler yapılacak

Bu kişiler o kadar rahatsız olacak ki derhal tekrar seçime gidecekler

E bu da mümkün değil çünkü bu adamlar kösele suratlı

Gayeleri de odakları da Florya muhtemelen ayrıca

Anlamıyorlar hocam burada toz kondurmuyorlar. Tamam ben de seviyorum adamı öyle komisyon falan inanmıyorum iftira olduğu belli bunları yapacak biri değil ihtiyacı da yok ama işin öbür boyutunda madem çok sıkıntılı durumlar var camia içinde seçimlerden önce Süheyl Batumu desteklediğini açıklasaydı ya şimdi bıraktı gitti iftira atan kim o ne bu ne herşey havada kaldı o yüzden tek sebep bu olamaz diyorum ben de.
Adam demek ki Dursun Özbek'le de olmayacağını düşündü. Ama Süheyl Batum'la hiç olmazdı zaten.

Ben saygı duyuyorum, demek ki yapamayacak noktaya gelmiş. Belki ekstra ailevi meseleler de vardır bahsetmediği o zaman zaten bir şey diyemeyiz.

Halen resmi heaplardan bir paylaşım yapılmadı. Basın toplantısını bile yayınlamadı GSTV.
İyi dayanmış bunlara. Arkasından kim bilir daha neler çevirmişler.

Bence tek bir çözümü var

Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün iş yapmasına engel olacak eylemler yapılacak

Bu kişiler o kadar rahatsız olacak ki derhal tekrar seçime gidecekler

E bu da mümkün değil çünkü bu adamlar kösele suratlı

Gayeleri de odakları da Florya muhtemelen ayrıca
İş yapmalarına engel olacak mercii genelde gk ve divan kurulu üyeleri
çünkü yapacakları işleri orada oyluyorlar
bizim nasıl bir engelimiz olabilir ki

ali koç'un ekonomik tehditlerine karşı gelemezdi. mecburen ayrıldı. GS sportif A.Ş. arkasında duracaktı yanlış yaptı.

Erden ağbi çok sivrildiğinde alaşağı edileceğini öngöremedi

Burası gs,burda çok sevileni,çok sivrileni,taraftarın sevgilisi olanı kapı dışarı ederler,etmek için uğraşırlar,eninde sonunda da başarırlar

Mesela aspor yayınına metin gönderilebilirdi laleyi vs o anlatabilirdi,hakkımızın yendiği maçtan sonra kulübün sivri dilli bi basın sözcüsü olup o konuşabilirdi

Böylece taraftarın sevgisi üç aşağı beş yukarı eşit dağılabilirdi,camia içinde tek bir kişiye kıskançlık beslenmezdi,rakipler tek bir kişiye saldırmazdı cephe genişletilebilirdi

Gitti ve olan gsye ona ve bize oldu

Erden sayesinde seçim kazananlar ise görevde,erden sayesinde 2 sene şampiyon olup büyük başkan olarak anıldılar,erden sayesinde kıllarını kıpırdatmadan sponsorluklar yağdı kendilerine,erden sayesinde ikardileri zanioloları ziyechleri getiren yönetim olarak anıldılar,erdeni kullanıp florya peşkeşi için her türlü şartı hazır hale getirdiler

Ulan taş olsa çatlar be,şu adamın bulduğu sponsorluklar olmasa kadro kuramayabilirdik,aldığı ikardiler olmasa şampiyon olamayabilirdik,belki ceplerinden para koymaları gerekecekti adam kimsenin elini cebine attırmadı,her şeyle tek tek ilgilendi

Bu adamın hakkını yediler ve bu benim çok zoruma gidiyo

Ben bunların yerinde olsam yönetim kurulu toplantılarına katılamam lan utancımdan bi boka yaramıyorum senin emeğin sayesinde başarılı gözüküyorum hak yiyorum diye

Evet erden reiste gittiğine göre bizimse tutunacak dalımız kalmadı demektir sebebi kim olduysa Allah belasını versin umarım bu duruma getiren ne yaptığını biliyordur yoksa üzülerek söylüyorum 4-5 aya ne Okan buruk kalır nede. Yönetim

Geri
Üst Alt