Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Metin Öztürk var ya metin Öztürk çıbanın başı senin 7 sülaleni kıskanç işgüzar herif

acun konusu gündemden düştü bu kadar yanlıs zamanda acıklama yapmamalıydı

Düşmez yav. Aziz susmuyor konuşuyor sürekli onun hakkında. Bugün geçsin yarın GS hesaplar döşemeye başlar yine gündem olur. Seçim günü yaklaştıkça iyice gündem olur.

Çöküş dönemi geldi çattı. Bize huzur batıyor aga ya. Değişik bir camiayız.

Devre arası Okan Burak da gönderilir. KAOS is coming..

Ultra harici bir tribün grubu şart oğlu şart. Şuna bak yangın yeri oldu ortalık hala tek ses yok. Bir şekilde hissetmeli o sinsiler baskıyı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

En büyük düşman içimizdeki düşmanlar maalesef....

Son düzenleme:
Adam açık açık söylüyor hala neyi anlamıyor bu insanlar. Daha ne kadar açıkça söyleyebilir.

Zaten söylemek istediği kişiler ben kendimi bildim bileli bu kulübe asalak gibi yapışıp menfaatleri uğruna Galatasaray’ı bir adım ileriye götürmeyen zihniyetler. Ufak bir araştırma yapan herkes bu isimlere ulaşır.

Ya adam tutunacak dalım olsa kalırım diyor.

Sonuç olarak kulübün başkanı Dursun Özbek ise, bu adamın böyle duygusal bir konuşmaya iten kişi kendisidir ve en büyük suçlu da o dur.

Tabiki bir kişi gitti diye öldük bittik denilecek bir şey yok ama. Galatasaray yine şaşırtmadı ve iyi giden yapıyı bozdu. Birileri bu başarıdan nemalansın diye. Erden Timur’un bu şekilde gitmesi Galatasaray ‘a da taraftaralara da yakışmadı.

Umarım aksi çıkar ama biz Erden Timur’u çok arayacağız gibi bu sene. Kopmalar, dağılmalar çok daha kolay ve basit olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gün
maxresdefault.jpg

günü

Muhtemelen ilk puan kayıplarında önce Icardi ye homurdanmalar başlar. Oyuncuyu küstürürler sonra Okan hocanın ipini çekerler.

Sonrası hüsran.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada duruşunla arası iyiydi bence bahsettiği adam metin Öztürk o herif çok sinsi bi adam

Adam demek ki Dursun Özbek'le de olmayacağını düşündü. Ama Süheyl Batum'la hiç olmazdı zaten.

Ben saygı duyuyorum, demek ki yapamayacak noktaya gelmiş. Belki ekstra ailevi meseleler de vardır bahsetmediği o zaman zaten bir şey diyemeyiz.

Bencede ailevi meseleside var.Bunu pek dile getirmiyor.
Yapı olarakda çok naif bir adam.
İçerideki hiçbir halte yaramayan Galatasaraylılıkla alakası olmayan kıskanç fesat adamlarlamı uğraşsın dışarıdaki K.O.Ç larıylamı uğraşsın..Yazık yemin ederim.Aslında hepsinle uğraşırda dediği gibi yanlız kalmış.

Ulan şu adamı yanlız bırakdılar koca camiada.Sizin ben üyeliğinize yöneticiliğinize tüküreyim.Bunlar Galatasaraylıymış hadi ordan..

Yahu karşı tarafa bakıyorum..Başarılı veya başarısızsa olsa Erden timur gibi adamlara toz kondurmuyorlar.bir başkan adayı çıkıyor sen olursa ben olmam diyor arka planda her türlü desteği veriyor.Adamların tek kıskandığım nokta klübe bağlı yöneticierin çok olması.

Taner aşkın,hayri kozak gibi isimler bu klübün önünde en büyük engeldir.
Yok bunlar otokontrolmüş klüpde birşeyler ters gidince müdahale ediyorlarmış..Hepsi palavra..Bu klüpde hem ekonomi hem avrupada başarı istikrarlı hale gelmiyorsa bunların sebebi bu dinazorlardır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben dursun Özbek’le bir sorunu olduğunu düşünmüyorum en azından durusunun bir yanlışı yoktur etliye sütlüye karışmamış muhtemelen öyle olsa tamam başkanım peki başkanım diye sarmaş dolaş gezmezdi şampiyonlukda anlattığı şeyler yaşanacak sarmaş dolaş gezecek mantıklı gelmiyor metin Öztürk denem gereksiz israf adamla ilgili bu durumlar

Bencede ailevi meseleside var.Bunu pek dile getirmiyor.
Yapı olarakda çok naif bir adam.
İçerideki hiçbir halte yaramayan Galatasaraylılıkla alakası olmayan kıskanç fesat adamlarlamı uğraşsın dışarıdaki K.O.Ç larıylamı uğraşsın..Yazık yemin ederim.Aslında hepsinle uğraşırda dediği gibi yanlız kalmış.

Ulan şu adamı yanlız bırakdılar koca camiada.Sizin ben üyeliğinize yöneticiliğinize tüküreyim.Bunlar Galatasaraylıymış hadi ordan..

Yahu karşı tarafa bakıyorum..Başarılı veya başarısızsa olsa Erden timur gibi adamlara toz kondurmuyorlar.bir başkan adayı çıkıyor sen olursa ben olmam diyor arka planda her türlü desteği veriyor.Adamların tek kıskandığım nokta klübe bağlı yöneticierin çok olması.

Taner aşkın,hayri kozak gibi isimler bu klübün önünde en büyük engeldir.
Yok bunlar otokontrolmüş klüpde birşeyler ters gidince müdahale ediyorlarmış..Hepsi palavra..Bu klüpde hem ekonomi hem avrupada başarı istikrarlı hale gelmiyorsa bunların sebebi bu dinazorlardır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi bu dinaazorlar hep olacak bunlar gitse bunların oğlu torunu olacak düşmeyecek yakalardan ben açık söylüyorum benim kendi adıma dursun başkandan şüphem yok zaten duruşunla arası kötü olsa belli ederdi şampiyonlukta falan yan yanalardı bu metin Öztürk denen adam çok tehlikeli bundan kurtulmak farz oldu

Herşeye rağmen bu senede şampiyon olacağımızı düşünüyorum ben Okan buruğa güveniyorum dursun özbeke de güveniyorum hayin olduğunuda düşünmüyorum tek isteğim metin Öztürk’ten kurtulmak

Ben dursun Özbek’le bir sorunu olduğunu düşünmüyorum en azından durusunun bir yanlışı yoktur etliye sütlüye karışmamış muhtemelen öyle olsa tamam başkanım peki başkanım diye sarmaş dolaş gezmezdi şampiyonlukda anlattığı şeyler yaşanacak sarmaş dolaş gezecek mantıklı gelmiyor metin Öztürk denem gereksiz israf adamla ilgili bu durumlar
Dursun Özbek'in sorunu şu Erden Timur'da bir sözünde bahsetti önemseme meselesi. Belli ki Erden Timur'a yapılan iftiraları önemsemedi ve bu konuda bir tepki koymadı. Erden Timur'da dal bulamadım sebebi de bu diye düşünüyorum. Benim anladığım Özbek orada Öztürk tarafını pasifize etseymiş Erden Timur Özbek ile devam edecekmiş. Özbek orada ortayı bulmaya çalışınca, Erden Timur'un yanında durmayınca Erden Timur ayrılık kararı almış. Özbek'in büyük hatası burada benim anladığım.

Bre vefasizlar daha Gstvden canli.yayini bile acmadi ulan .. Adama bir veda paylasimi bile yapmadilar. Istifa edeceksiniz!!

Geri
Üst Alt