Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Haldun Üstünel için de yıllarca geri dönecek umudu beslemiştik bir türlü olmamıştı. Kolay kolay döneceğini sanmıyorum

Haldun Üstünel için de yıllarca geri dönecek umudu beslemiştik bir türlü olmamıştı. Kolay kolay döneceğini sanmıyorum
haldun üstünel transferde taraftarın sevgilisi oldu

Erden Timur onunla değil - kendi bireysel profiliyle bunu başardı - başkandan daha çok başkanlık yaptı aslında 2 sene boyunca. Buda koltuk sevdalılarına, projelerden bir şeyler alacaklara büyük battı. üstünel hiç erden timur kadar güçlü bir kitleye sahip olmadı bana göre.Yönetime asla "tehtid" unsuru değildi - yani başkan olur bu adam demezdin.

çok farkları var.birde yani o zamanlar tivitter o şu bu gibi ortam yok - 5 dakikada yanıyor ortalık artık.

2 senede çok yıprandı her işe koşturdu biraz ara verip olanları dışardan gözlemlemek ona da iyi gelecektir. İnsallah sonraki seçimde başkan adayı olur diyeceğim de onun için de bir liste hazırlaması gerekiyor o listeyi hazırlarken de gene o siyasetin içerisine girmek zorunda kalacak haliyle pek gerçekçi gelmiyor başkan olma ihtimali.

2 senede çok yıprandı her işe koşturdu biraz ara verip olanları dışardan gözlemlemek ona da iyi gelecektir. İnsallah sonraki seçimde başkan adayı olur diyeceğim de onun için de bir liste hazırlaması gerekiyor o listeyi hazırlarken de gene o siyasetin içerisine girmek zorunda kalacak haliyle pek gerçekçi gelmiyor başkan olma ihtimali.
o yol yüzünden ayrıldı adam. mevcut yönetim sıvadıkça arkası dolacaktır emin ol.

en zor işi ama doğru kişileri kendisine yaklaştırmak - orda hata affetmez.

Ultraslan zaten Alpaslan Dikmen öldükten sonra bitmişti menfaatçi bir yapıya dönüşmüştü ,lider tipleri malum ,o yüzden erdenin gidişi için konusmamalari çok normal. Onlar için aslolan Galatasaray değil menfaatttir

İsim vermeden birilerini suçlayınca, Ali Koç dan farkımız kalmıyor. İnsanlar tahmin yürüyüp herkesi suçlayabilir. Bence tamamen yanlış bir şey yaptı. Son dal kalmadı ne demek yahu?

haldun üstünel transferde taraftarın sevgilisi oldu

Erden Timur onunla değil - kendi bireysel profiliyle bunu başardı - başkandan daha çok başkanlık yaptı aslında 2 sene boyunca. Buda koltuk sevdalılarına, projelerden bir şeyler alacaklara büyük battı. üstünel hiç erden timur kadar güçlü bir kitleye sahip olmadı bana göre.Yönetime asla "tehtid" unsuru değildi - yani başkan olur bu adam demezdin.

çok farkları var.birde yani o zamanlar tivitter o şu bu gibi ortam yok - 5 dakikada yanıyor ortalık artık.
Demen o ki Haldun Üstünel'i Cenk ERGÜN ile eşleştirebilirsin .Erden TİMUR'u Dursun Aydın ÖZBEK ile.Buarada Haldun Üstünel'e de acil şifalar olsun inşallah.

Ben daha yeni izleyebildim toplantıyı işten. Yorumlara da fazla bakamadım.

Ben mi bir şey kaçırıyorum. Diyor ki kulüp içinde iftiralar var, sürekli uğraşanlar var ve bu yüzden çekiliyor değil mi? İyi de bu iftiraları sallayan var mı? Yok gibi bir şey. Kulübe zarar veriyor mu? Vermiyor.

Tamam iftira yemek dünyanın en iğrenç olayıdır ben de farkındayım da, abi it ürür kervan yürür ya. Gerçekten tek sebep bu mu ben mi bir şey kaçırdım?

Bir de içeride bunlarla baş edemezdim, susmak zorundaydım dedi, evet aynen öyle susmak zorunda kalırsın. Ben olsam ben de susardım ama dışarıdan ne yapacaksın? Adamlara her gün küfür mü edeceksin? Nasıl baş etmeyi planlıyor bu vatandaşlarla ben anlamadım.
İftiraları ve arkadan iş çevirmeyi yapan başkan ve başkan yardımcısı statüsünde olunca ister istemez istifa edersin. Özne olarak söylemedi ama bir tek ismini vermedi onların. Diğer iftiraları saymıyorum bile.

Yalnız kafama takılan bu sezon kim boş mevkiyi doldurma çalışması yapacak.Bari Rezan EPÖZDEMİR'i alsalar.

İftiraları ve arkadan iş çevirmeyi yapan başkan ve başkan yardımcısı statüsünde olunca ister istemez istifa edersin. Özne olarak söylemedi ama bir tek ismini vermedi onların. Diğer iftiraları saymıyorum bile.
İftira atan ve iş çeviren Dursun Özbek'le Metin Öztürk mü yoksa iftiralar atılırken sessiz kalıp savunmamışlar mı? İlkiyse çok kötü çünkü.

Dursun Özbek, Metin Öztürk profilindeki insanlar Galatasaray'ı yönetmemeli. Erden Timur'un gidişine de üzüldüm ama kendisi de ideal yönetici profili çizmedi. Fedakarlıkları, katkıları, iyi niyeti takdire şayan fakat yöneticilik bunlardan fazlasını ister.

Öncelikle Erden Timur fazla duygusal. Liderlik çelik gibi sinir ister, mental dayanıklılık, soğukkanlılık ister. Bunlar kendisinde eksik. Önceki sezon hakemler tarafından doğrandığımızda "ligi bitirtmeyiz" demesi fevri bir çıkıştı. Böyle şeyler kameralar önünde söylenmez. Basına "gereğini yapacağız" dersin, hesabı ilgili makamdan sorarsın. Şikeciler bunu malzeme yapınca da özür diledi. İç dünyasını çok fazla dışarı çıkartıyor. Böyle şeyler sempatik görünse de yöneticilik pozisyonunu ve ilişkilerini zayıflatır. Dünkü basın toplantısı da gereğinden fazla duygusaldı.

İç dünyası ve duyguları konusunda gereğinden fazla şeffafken, yapılan transferlerin şartları, takımdaki sakatlıklar gibi futbol şubesiyle ilgili bazı bilgileri camiaya açıklama konusunda olması gerektiği gibi şeffaf olmadı.

Bence kendisi ideal başkan profilinde değil. Onun yerine daha az duygusal davranmayı öğrenerek futbol şubesinden sorumlu asbaşkan olarak çalışmalı.

İleride başkanlık düşünüyorsa şu an ayrılması kendisi açısından mantıklı görünüyor. Haklı sebepleri olduğunu da basında ifade ediyorlar, bu ortamda en iyisini yapmış

Dursun Özbek, Metin Öztürk profilindeki insanlar Galatasaray'ı yönetmemeli. Erden Timur'un gidişine de üzüldüm ama kendisi de ideal yönetici profili çizmedi. Fedakarlıkları, katkıları, iyi niyeti takdire şayan fakat yöneticilik bunlardan fazlasını ister.

Öncelikle Erden Timur fazla duygusal. Liderlik çelik gibi sinir ister, mental dayanıklılık, soğukkanlılık ister. Bunlar kendisinde eksik. Önceki sezon hakemler tarafından doğrandığımızda "ligi bitirtmeyiz" demesi fevri bir çıkıştı. Böyle şeyler kameralar önünde söylenmez. Basına "gereğini yapacağız" dersin, hesabı ilgili makamdan sorarsın. Şikeciler bunu malzeme yapınca da özür diledi. İç dünyasını çok fazla dışarı çıkartıyor. Böyle şeyler sempatik görünse de yöneticilik pozisyonunu ve ilişkilerini zayıflatır. Dünkü basın toplantısı da gereğinden fazla duygusaldı.

İç dünyası ve duyguları konusunda gereğinden fazla şeffafken, yapılan transferlerin şartları, takımdaki sakatlıklar gibi futbol şubesiyle ilgili bazı bilgileri camiaya açıklama konusunda olması gerektiği gibi şeffaf olmadı.

Bence kendisi ideal başkan profilinde değil. Onun yerine daha az duygusal davranmayı öğrenerek futbol şubesinden sorumlu asbaşkan olarak çalışmalı.
Söylediklerinde haklılık payın çok fazla ama benim katılmadığım ana konu duygusal insanlar başkanlık yapamaz kısmı , evet hassas ama aynı zamanda hukukçu kimliğiyle sayısız dosya arasından 1 tanesini Lale orta dosyasını açtı herkesin şirazesi kaydı.Sert görünüp atar gitmekle hiçbirşey kazanamayız.Bence hukuk yolunda hak yolunda gidelimde ister duygu yüklü olsun ister romantik olsun.Atargider yapan rakipler " senin zikrettiğin profil" günün sonunda ne elde ediyorlar yıllardır söylermisin.Yeter ki kurumsal kimliğimiz olsun sonrasında arkadan kimse pozisyon almasın işte ozaman yoluna girmişizdir.Bence yaptığını farklı algılamadan yıllardır içimizde yer alan irini söküp atmak gerekiyor .Meselenin tüm özeti budur.

Zaten bu ülkenin başına ne geldiyse kuru kuru atar giderden gelmedi mi?Söylermisin.

Son düzenleme:
Fırat Develioğlu:

Dursun Başkan Erden Timur’u geri çağır lütfen. “Galatasaray’ın sana ihtiyacı var evlat” deyip sahip çık. Erden Timur davete icabet et lütfen. Deneme yapmayalım. Çalışan makineyi bozmayalım. Elbette zor. Ama hala geç değil. Dün yaşadıklarımız bir kabus olarak geride kalsın.

Fırat Develioğlu:

Dursun Başkan Erden Timur’u geri çağır lütfen. “Galatasaray’ın sana ihtiyacı var evlat” deyip sahip çık. Erden Timur davete icabet et lütfen. Deneme yapmayalım. Çalışan makineyi bozmayalım. Elbette zor. Ama hala geç değil. Dün yaşadıklarımız bir kabus olarak geride kalsın.

En çok gitmesini isteyen adam mı geri çağıracak?

Fırat Develioğlu:

bu saatten sonra Erden timur geri adım atarsa kendine zarar verir - bir yola girdi - ordan devam. bu tür laflar hem dursuna oynyayayım hem taraftarı sakinleştireyim lafları.

2026 da kalkışa geçecek bu kulüp

İftira atan ve iş çeviren Dursun Özbek'le Metin Öztürk mü yoksa iftiralar atılırken sessiz kalıp savunmamışlar mı? İlkiyse çok kötü çünkü.
Valla dikkatli dinle derim. Sarilicaz dedim diyor, içerdeyken konusamazdim diyor. Abilik ablalık zihniyetiyle büyüdüm, tamamen bana zıt olsa da denileni yaptım diyor. Yönetim icinde mi kırgın olduklarınız sorusuna bu cevapları verip daha fazla konuşup özne vermek bana yakışmaz diyor. Mauro dışında kimse sahip çıkmadı, tutunacak dalım yoktu diyor. Daha çok ipucu var da tek sefer izlediğimde aklımda kalanlar bunlar

Geri
Üst Alt