Erden Timur: "Gerçekten kayrılarak, 90+'larda en az fazladan 8-10 puan alan bir takım var"

Ziyech'ten 1 bonservis kazanacaz ve kazandığımız parayla da Rafa Silva'yı alacaz gibi anladım ben yav :D

bu Hissiyatımsı olayı ney yav

Çok iyi konuştu, ben zaten kendisinden bu tarz bir toplantı bekliyordum diğerlerinin gs li olmasından şüphe ederim ama erden den etmem
Lakin alisamiyene edilen küfürler ve rezil feto söylemleri içinde konuşmasını beklerdim

Küfür edecek yoksa tatmin olmuyor bazı arkadaşlar.
aynen öyle - isteniyorki çıksın ali koça direkt laf etsin - fener şöyle bir camia böyle bi camia desin.

karşındakinin seviyesine inmemenin önemini sabahtan beir 80 satır yazmışımdır. Tonu seviyesi harikuladeydi - bundan fazlası tamamen bir kişinin kendi içindeki nefret kaynaklı "oyy oyyy oyy" demesi için olur - Gs camiasından kimse taraftırn paşa gönlü olsun diye agzini açmaz karşı taraf gibi.

ali koç kaç yıldır böye yapıyor - adam yerleştiriyor toplantırına kalabalıktan alkıs doğru doğru lafları çıksın diye .

Erden Timur ne diyor "sakinlik diliyoruz aylardır - kaç zamandır şahsıma neler yapıldı - biz çıkıp bunu germeme adına konuşmuyoruz - konuşmamamız lazım" . şu cümle beni mest etti yani. Örneklerini bile verdi yok alzaiemer diyen var yok konuşma taklidi yapan var vs diye - dozu MÜKEMMELDİ açıklamalrın.

Adam daha ne desin? Aptala anlatır gibi anlattı. Ama bunlar yine anlamaz bulurlar yine bir şeyler.

Bu adam bizim için çok büyük şans.

Yalnız Lazyonun o toplantısı rağmen erdenin dediği gibi cezayı 2 3 kişiyi dusururlerse ortalık çok karışır

Geri
Üst Alt