Erden Timur: "Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Erden Timur: Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış. Amerika'ya eşimle beraber konser için geldik. Havaalanında polislerle 20-25 dakika görüşmemiz oldu. Cuma günü İstanbul'da olacağız, herhangi bir problem yok. 15 Yıldır iş yapıyorum, ülkemde bile hiçbir imar artışım yok.

Arkadaslar yok gözaltı falan. Serefsiz Fenerlilerin gazina gelmeyin

Ne korkuyorlar senden be baskan. Fatih Terim 1 sen 2. Gerci korkmakta da haklilar 😁

Erden başkana bu iftirayı atana öznesiz küfür etsek suç olur mu

Şimdi gözaltı diye Erden Timur'u itibarsızlaştırmaya çalışan sözde kendilerine gazeteci diyen kişiler de hiç ceza almayacak değil mi? Ne saçma işini doğru yapma talimatlı veya talimatsız adamı itibarsızlaştırmaya çalış ama ceza alma.

Amac alexin larssonu niye kadroya almadigini unutturulmasi. Hersey planli.. bizim muhabirlerde is yokki

Bu tarz yalan yanlis bilgiler paylasanlar da bu serefsizlige ortak olmustur

Iftira atan insanlarin hesabi elbet birgün sorulur

:ROFLMAO:

erden timur senin niye telefonunu açsın yaw

Seni baskan yapacagiz Erden abi

Sana düsman olanlara da boydan gireyim

Erden Timur‘un askerleriyiz

Arkadaslar. Erden Timur Cuma gunu Amerika'ya geldi konser icin ve Cumartesi gunku macimizi Galatasaray USA ekibiyle beraber seyretti. Gozlati muhabbeti falan yalan. Ilk elden belirttim ben bunu zaten. Bu dedikoduyu eger Fener tarafindan satin alinmis medya cikardiysa sorun yok. Ama eger bizim tarafin elemanlari cikardiysa da sorun buyuk.

Bu arada, 20 yillik Amerikan vatandasiyim. Islerim yuzunden degisik ulkelere ziyaretlerim oluyor. Bir Amerikan vatandasi olarak gecen sene beni de havaalaninda 1 saat beklettiler ve sonra herhangi bir sorun olmadan havaalanindan ayrildim. Amerika icin rutin bir islem.

Dedigim gibi eger bunu Galatsaray cephesi cikarttiysa sorunumuz buyuk.

Geri
Üst Alt